Kardeşim ayyas_tr cfgde yapıyor skinde yapıyor durdurun beni :D

2
EXE RANK

ayyas_tr

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
etretresjun.blogspot.com
ayyas_tr
Evet ss :
wu1cog.jpg

:sleep:

LİNK :

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: env DehÅŸet amk ayyas_tr.rar

Link Seri Gelsin

Ok. AYIRT EDİYORUM ŞUAN OKADAR KOLAY BİŞİ DEĞİL BU GÖKYÜZÜ SKİNİNİ YAPMAK.

Teşekürler ğanğa :)

teşekkürler ya adam ettretrestjn mu ne o işte :D

Bir konuda merak ettiğim var bende'de bir çok gök yüzü için texture var fakat onları oyun için ayarlayamadım Jpg uzantılıdır ayrıca nasıl oyuna göre uyarlıcaz programla'mı yoksa başka birşeylemi ?

Sabırsızlıkla bekliyoruz şimdiden eline sağlk

merak etme anlatsanda anlarım sen söyle nasıl olduğunu hem tüm forum faydalanır.

Her isimli dosya 6 isimden oluşmaktadır bu her 6lı kombinasyon bir map grubunun gökyüzü skinidir mesela office isimli 6 dosya ss2 mapinin,snow isimli dosyalar icevorld mapinin gökyüzü skinleridir bu 6lı kombinasyonlar içinde csdeki bütün maplarin gökyüzü skini mevcuttur eğer burdaki bütün 6lı isimleri uzantısını(bk,up.dn) değiştirmeden üstte anlattığım gibi diğer uzantılar içinde uygularsanız diğer mapler içinde aynı skini kullanabilirsiniz

uzantıları picassa ile açıyoruz tga uzantılı oldugu ıcın ardından pikselleri birleştirince bozulmayacak bir resmimizi buluyoruz mesela diyelim bulut normalde ustte olması gerekırsen sagda veya solda kesik kesik gözükebilir bunu yaparsan bazı maplarda açılmaz d2 gibi mesela özellikle hhae kullanırsan orda çok büyük sorunla karşılaşırsın eğer işlemi doğru yaparsan benimkiler gibi kusursuz olur

de_aztec : doom1**
de_cbble : green**
de_dust : des**
de_dust2 : des**
de_inferno : green**
de_nuke : desert**
de_train : trainyard**

up rt ft gibi sonlarındaki 2 harfleri değiştirerek ** yerlere koyuyorsun

sıra böle olcak hepsinden 6 tane yani

TrainYardBkTrainYardDn
TrainYardFt
TrainYardLf