Kardeşim : - RjHANNAA ^^ nin configi sslerde var :)

hangisi
ver düzgünce

Tesekkurler. Kardeşim

rıca ederım kardesım :)

Kime neyi ıspatlıyosun kardeş.
koy cfg'ni istiyen indirip denesin istemiyen denemesin bu kadar basit.

[quote="~ night bLue']Sana fikrini soran oldu mu ?[/quote]
Burasi forum bilmem anlatabildimmi ama eger kimsenin yorum yapmasını istemiyosan veya sadece benim yorm yapmamı istemiyosan deiştir başlıgını.

Burasi forum bilmem anlatabildimmi ama eger kimsenin yorum yapmasını istemiyosan veya sadece benim yorm yapmamı istemiyosan deiştir başlıgını.
Kardeşim bana adamlik mi öğretiyon sen kendine bak sslerdeki cfgn orjinal cfgn millete paylaştin ezik bişey gelmiş buraya bana adamlik öğretiyor . Sadece senin yorum yapmani istiyorum anlatabildim mi ?

Sadece senin yorum yapmani istemiyorum . Adam orjinal cfgsi ile kasıp frag yapıyor buraya ezik bi cfg koyuyor bu ssdeki cfg diyor milleti kandiriyor bana adamlik öğretiyor :D Kes sesini ve daha yorum yapma kimse sana ne post kas dedi nede yorum yap dedi .

:D Anlaşılan cfg dilencilerinden birisinki kuyruk acın var :) gg.

[quote="~ night bLue']Şu günü kadar kimseden cfg istemedim . Ayık ol tamam :)[/quote]

Şu günü ne ya? :D ah bide yazabilsenn neler anlatcan allah bilir. :/

Çok Saglam cfg Kanki Teşkkr Paylaşım İçin helal :)

rıca ederım knak :) :)

Başarılar :) CFG İÇİN İSE TEŞEKKÜRLER.

Rıca ederım kardesım en yakın zamanda yenı bır orj cfgm koycam .. BU SEFFER FRAGLARIN HEPSI MACLARDA VE PUBLARDA OLCAK emınkı beyeneceksınız :)

rıca ederım exijicra :)

Saol Kardesm.

Geri