Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyvah!
bir Gün Klisenin birinde Rahibenin birini iyice Azmış ve Odasına Rahiblerden birini Almış Bunl...

bir Gün Klisenin birinde Rahibenin birini iyice Azmış ve Odasına Rahiblerden birini Almış Bunlar işi Bitirmişler.....

Sabah Baş Rahib herkesi Toplamış;

Arkadaşlar Dün Gece Rahibe arkadaşlarımızdan birisi Cok Kötü birşey Yaptı Herkez aynı anda Eyvaahhhhhhhhhhihh Demiş bizim Rahibe Gülmüş.

onların Yaptıgı Tanrı Katında Cok Günah Demiş Herkez Eyvaahhhhhhhhhhihh demiş bizim Rahibe Gene Gülmüş.

Kanıt olarakta Prezervatif Bulduk Demiş Herkez Eyvaahhhhhhhhhhihh Demiş bizim rahibe Gene Gülmüş.

BAŞRAHIP : Yanlız Arkadaşlar Prezervatifin Ucu Delikti Demiş

Herkez kahkaha Atmış bizim Rahibe hihhhhhhhhhh EYVAHHHH demiş :)

Kediler
bizim ali ailesiyle arabada seyahat eder...birden yolun kenarında çiftleşen iki kedi görür ve b...

bizim ali ailesiyle arabada seyahat eder...
birden yolun kenarında çiftleşen iki kedi görür ve babasına sorar:

baba bu kediler ne yapıyor?
babası ne cevap verecem diye düşünürken şakalaşıyorlar oğlum demiş

ali: - "ama şaka maka iyi zikiziyorlar"

Askılık
Temel gerdeğin ilk günü fadimeyle sikişecekmiş ama nasıl sikiceğini bilmlyormuş.bir türlü ...

Temel gerdeğin ilk günü fadimeyle sikişecekmiş ama nasıl sikiceğini bilmlyormuş.bir türlü ***** bulamıyormuş.Sikini fadimenin göbeğine sokmaya çalışıyormuş.Aklına birden demirci memet gelmiş.Demirci memedi eve çağırıp delik açmasını istemiş ve demirci memet temele sen git akşama karın hazır et demiş.Demirci memet fadimeyi iyice bir elden gecirmiş akşam olunca temel eve gelmiş ve sormuş:

-"Oldumu bizim iş".Demirci memet

-"Tamam göbeğinin 2 karış altına delik açtım" demiş.Sonra temel fadimeyi soymuş göbeğinin 2 karış altına sokmaya başlamış.Temel fadimeyi sikerken göğüslerinin farkına varmış ve:

-"ŞU DEMİRCİ NE İYİ ADAM YAW,SİKERKEN KOLayLIK olsun DİYE ASKILIK YAPMI

Krem Şanti
Amerikan uçak gemisinde görev yapan üç arkadaş, geminin Fıransa'nın bir liman şehrini ziyare...

Amerikan uçak gemisinde görev yapan üç arkadaş, geminin Fıransa'nın bir liman şehrini ziyaret ettiğinde gezmeye karar verirler. İçlerinden birisi Fransız asıllıdır. Arkadaşlarına buraları çok iyi bildiğini söyler. onları geneleve ***ürür.

İçeriye girdiklerinde, üç degisik fiat tarifesi olduğunu görürler. 50 frang, 100 frang, 200 frang. Sonuc itibari ile muameleler farklıdır. Fransız asıllı olan 50 franglık olana hemen girer. Aradan 10 dakika gecer, zevk cıglıklarıyla odadan cıkar. Hemen arkadasları sorar,

-Ne oldu, ne oldu ?

-Penisimi iki dilim enginar arasına aldı, ağzıyla bosalttı.

İkinci kisi hic beklemeden 100 franglık olana girer. Aradan 15 dakika gecer, zevk cıglıklarıyla odadan cıkar. Hemen arkadasları sorar,

-Ne oldu, ne oldu ?

-Penisimi üc dilim enginar arasına aldı, ağzıyla bosalttı. Ücüncü kiside hic beklemeden 200 franglık olana gier. Aradan 30 dakika gecer, feryat, figan odadan fırlar. Hemen arkadasları sorar,

-Ne oldu, ne oldu ?

-benimde Penisimi üc dilim enginar arasına aldı, üstüne kırem şanti sürdü, fıstıklarla süsledi ve birtanede üstüne çilek koydu.

Arkadaşları tekrar sorar,

-Peki baska ne oldu ?

-Ne olacak, manzaraya dayanamadım ben yemeye kalktım.

Bob Nerde
George Bush bir ilkokulu ziyaret eder. Cocuklara: - Sorusu olan var mi? der. ve kücük Bob sözü a...

George Bush bir ilkokulu ziyaret eder. Cocuklara:

- Sorusu olan var mi? der. ve kücük Bob sözü alir.

- benim üc sorum olucak:

1- Secimlerde daha az oy almaniza ragmen nasil olduda Baskan oldunuz?

2- Hiroshima'ya atilan atom bombasi sizce dünyanin en büyük terör faaliyeti degilmidir?

3- Hicbir neden yokken neden Irak'a saldirmak istiyorsunuz?
Aniden zil calar ve cocuklar tenefüsse cikarlar. Cocuklar geri döndügünde bu sefer sözü kücük

Tom alir. benim bes sorum olacak:

1- Secimlerde daha az oy almaniza ragmen nasil olduda Baskan oldunuz?

2- Hiroshima'ya atilan atom bombasi sizce dünyanin en büyük terör faaliyeti degilmidir?

3- Hicbir neden yokken neden Irak'a saldirmak istiyorsunuz?

4- Bugün neden zil 30 dakika erken caldi?

5- Bob nerede?

Ne Yapıyor?
bir gün yolda yaya giden bir bektaşinin önüne bir atlı çıktı: - "Baba" dedi, "bir müşkül

bir gün yolda yaya giden bir bektaşinin önüne bir atlı çıktı:

- "Baba" dedi, "bir müşkülüm var. beni aydınlatır mısın?"

Bektaşi yanıt verdi:

- Elimden gelen bir şeyse, hay hay oğlum.

- Şunu öğrenmek istiyorum: Şu anda Allah ne yapıyor?

Sualin münasebetsizliğine içerleyen derviş, hiç belli etmemiş:

- Yanıt veririm ama bir şartla, sen o attan in, ben bineyim.

- Neden?

- Böyle yüksek bir suale yüksekten yanıt vermek gerekir de ondan!

Adam attan inmiş, Bektaşi binmiş. Adam:

- "Hadi" demiş "söyle bakalım. Allah şimdi ne yapiyor?"

Bektaşi:

- "Ne yapacak" demiş, "atı senin gibi bir budalanın elinden alıp, benim gibi bir akıllıya veriyor"demiş ve çalakamçı uzaklaşmış.

Acemi
Avcılar aralarına yeni katılan acemi avcıyı sınamak isterler ve ellerinde bulunan; av kuşlar

Avcılar aralarına yeni katılan acemi avcıyı sınamak isterler ve ellerinde bulunan; av kuşları ile ilgili kitabı çıkartıp bir sayfa açarlar.Bu sayfada bulunan kuşun gövdesini kapatıp bacaklarını acemi avcıya gösterirler, cevap alamayınca diğer resme geçerler...Ondan da cevap alamazlar ve birkaç resimden sonra alaylı biçimde

-"senin iyi bir avcı olman icin daha çok çalışman lazım" deyince,acemi olan avcı mahçup ve üzgün olarak aralarından ayrılırken, diğer arkadaşlardan biri

-"Arkadaşım senin adın neydi?" deyince acemi avcı pantolonunu indirip bacaklarını gösterir..

Nasıl Birşey?
Milli Park Polisleri, adamın birini, nesli tükenmekte olduğu icin koruma altına alınan bir Boz...

Milli Park Polisleri, adamın birini, nesli tükenmekte olduğu icin koruma altına alınan bir Boz Kartal'ı kesmiş, pişirip yerken görmüş ve derhal tutuklamışlar...

Mahkemede adamın avukatları müthiş bir savunma yapmışlar:

-"Bu adam ormanda yolunu kaybetmişti.Günlerdir aç olduğu icin ya kartalı öldürecekti,ya kendisi ölecekti." diye...Yargiç bu savunmayı kabul edebileceğini söylemiş.Kararını açıklamadan önce, sanığa dönmüş:

-"Son bir şey sormak istiyorum, ben de av meraklısıyım da.. Bu Boz Kartalın tadı nasıl bir şey?"

-"Valla efendim!" demiş adam, "tam olarak Kelaynak ile Mavi Gagalı Puhu Kuşu tatlarının arasında bir şey..!"

Ezik Mehmet
Teskere zamanı yaklaşmıştır. aynı tertip askerlerden bazıları oturup bir karar alırlar. bir...

Teskere zamanı yaklaşmıştır. aynı tertip askerlerden bazıları oturup bir karar alırlar. bir daha saf asker Mehmet'e ayak işleri yaptırmayacaklardır. Kararı Mehmet'e açıklarlar. Bu habere çok sevinen Mehmet yine de doğrulatmak icin tek tek sorar:

- "sen Ali, ayakkabılarını bana boyattırmayacaksın değil mi?"

- "Evet."

- "sen Osman, benim sigaralarımdan otlanmayacaksın değil mi?"

- "Otlanmayacağım."

- "sen Hasan, çoraplarını bana yıkattırmayacaksın değil mi?"

- "Yıkattırmayacağım."

Herkesten gerekli yanıtı alan Mehmet:

- "İyi, ben de bundan sonra karavanaların icine işemiyeceğim.."

fatih Türek
Fatih Türek ölmüş. Öteki tarfta görevli buna bakmış, kimsin sen diye sormuş. -"ben Fatih T...

Fatih Türek ölmüş. Öteki tarfta görevli buna bakmış, kimsin sen diye sormuş.

-"ben Fatih Türek".

-"Hımm demek o sensin. Git lan şu köşeye sıç" demiş. Fatih gitmiş yapmış. Allah şimdi o köşeye sıç demiş. Fatih oraya da hallettikten sonra dayanamayıp sormuş.

-"Allahım benim ömrüm burada sıçarak mı geçecek?"

Allah Fatih Türeke kızgınlıkla bakarak cevaplamış:

-"G..n ne işe yaradığını öğrenene kadar sıçacaksın...."

Deli Misin?
Deli adamın biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış yoldan geçen biriyse adama sormuş:...

Deli adamın biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış yoldan geçen biriyse adama sormuş:

-"Kaç balık tuttun" demiş. Deli ise adama:

-"Delimisin be adam burada balık ne arar"

Çalışan
İçinde sadece bir yatak, ütülenecek elbiseler ve ütü masası ve çıplak bir kadın olan bir o...

İçinde sadece bir yatak, ütülenecek elbiseler ve ütü masası ve çıplak bir kadın olan bir odaya önce bir Alman'ı sokmuşlar. Alman önce elbiseleri ütülemiş sonra kadınla sevişmiş.

Sonra odaya bir Fransız'ı sokmuşlar. Fransız'önce kadınla sevişmiş sonra ütü yapmış. Odaya en son giren TEMEL ütüyü kadına yaptırırken aynı zamanda kadınla sevişmiş.

Alaman'a davranışının nedenini sorduklarında

-"bizim ülkemizde önce iş sonra zevk gelir" demiş.

Fransız ise -"bizde ise önce zevk sonra iş"demiş.

Temel'e sorduklarında ise -"bizde çalışanı s....ler" demiş.

Taksit
Temel dükkandan içeri girmiş,-Çocuk arapasinun son taksiduni odeyeceğum.-Teşekkürler, çocuk ...

Temel dükkandan içeri girmiş,

-Çocuk arapasinun son taksiduni odeyeceğum.

-Teşekkürler, çocuk nasıl.

-Çok iyi,yarın evlendireceğum keratayı..

Temsilci
Parti başkanı Temel, seçimde Cemal'i aday listesine koyunca, partililer itiraz etmiş,-O üçkağ...

Parti başkanı Temel, seçimde Cemal'i aday listesine koyunca, partililer itiraz etmiş,

-O üçkağıtçının biridir.

-Memleketde o kadar çok varki, Cemal'de onlari temsil etsun..

Tarife
Temel Almanya'da bir otele giderek oda fiyatlarını sormuş,-1.Kat 200 mark, 2. kat 190 mark, 3.kat...

Temel Almanya'da bir otele giderek oda fiyatlarını sormuş,

-1.Kat 200 mark, 2. kat 190 mark, 3.kat 180 mark, 4.kat 170 mark, 5.kat 160 mark.

Temel,

-Teşeççur ederum, penum içun yeterince çok katlu değil.

Uçak Bileti
Cemal Temel'e sorar,-Hani Fadime'ye para vermeyecektun?-senu bırakup annemin yanuna cideyrum deyinc...

Cemal Temel'e sorar,

-Hani Fadime'ye para vermeyecektun?

-senu bırakup annemin yanuna cideyrum deyince hemen uçak bileti parasuni verdum.

-Neden?

-Taha hizli pir yol pilmeduğum icin..

Yürürken
Doktor Temel'e sormuş,-Bacağın nasıl?-Hala sekeyrum.-Devamlı mı?-Yok daa yürurken.....

Doktor Temel'e sormuş,

-Bacağın nasıl?

-Hala sekeyrum.

-Devamlı mı?

-Yok daa yürurken..

Şüphe
Temel onuncu çocuğunun doğumunda doktora söz verir,-bir daha çocuğum olursa çendumi asacağum...

Temel onuncu çocuğunun doğumunda doktora söz verir,

-bir daha çocuğum olursa çendumi asacağum.

bir yıl sonra bir çocuğu daha olunca, doktor sözünü hatırlatır.Temel,

-Sozumi tutaydum, ipi boynuma geçirdum, pirden sözumi tuttuğumi sağa çim söyleyecek tiye içime bi şüphe düşti doktor..

Uçaklar
Temelcik öğretmenine soruyormuş,-Tünyamuz pi cün yok olacak mi?-Evet yavrum.-Peçi uçan uçakl...

Temelcik öğretmenine soruyormuş,

-Tünyamuz pi cün yok olacak mi?

-Evet yavrum.

-Peçi uçan uçaklar nereye inecek?

Tuhaf
Temelcik annesi Fadime'ye ertesi yıl kaç yaşına basacağını sorar.-Elundeki parmakları say, i...

Temelcik annesi Fadime'ye ertesi yıl kaç yaşına basacağını sorar.

-Elundeki parmakları say, işte o yaşta olacaksun.

-Uyy 30 yaşuna celdiğimde elim ne tuhaf bi şekil alacak..

Geri