Kasamayınca ne yapıyorsunuz ?

Kasayamayınca Ne Yapıyorsunuz ?

• Dinleniyorum.

Oy: 10 16.4%
  • Cs video dınleyerek havama gırmeye calısıyorum

Oy: 13 21.3%
  • Csdm { Deathmach} kasıyorum

Oy: 7 11.5%
  • Şevk Gelmesını beklıyorum.

Oy: 14 23.0%
  • Bana böyle olmuyor :)

Oy: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Biraz kafamı toparlarım face fln gırerım hatunLarLa yazarım biraz , daha sonra canım hafıf cs ceker gırerım kasmaya baslarım :) Herşeyin iLacı hatunLar ;)

Cok fazla snr olyrm pc kapatym

yanımda siqaram varsa her türlü kasarım ama yoqsa adam vuramam :)

Pc ye veya Elde oldugum adama Sowerim :D

Haram İzlerim :D Sonra Bi Duş. Sonra Gelince Titreye Titreye Dehşet Kasarım :D

Bunu Standart'a sorsan, Hep kasarım kasamadığım zaman ghostu kapatır yeniden açar kasarım der :D Bir adam 24 saat oynar her mapdada frag atabilir mi ya insan biraz sıkılır dalgasına alır ne biliyim adam vuramaz ama ne zaman görsem frag atmış gidiyor .d

Dogru söyLedin beray sıkılır la adam wurmak istmez artık :D:D

kendine 2-3 tokat at düzelir ben mazoşistimsi hareketlerde bulunamam diyosan git sokaktaki birine küfret elbet güzel rahatlarsın...

Bunu Standart'a sorsan, Hep kasarım kasamadığım zaman ghostu kapatır yeniden açar kasarım der :D Bir adam 24 saat oynar her mapdada frag atabilir mi ya insan biraz sıkılır dalgasına alır ne biliyim adam vuramaz ama ne zaman görsem frag atmış gidiyor .d

Aynen berat kardşim katılıyorum sana :D

En Son Kulaklıgı kopardım :D :D

Kasaya vurururM :D

oynuyamayınca oyundaki adamlara küfür ediyom ban yiyom :D

Oyundan çıkar 5 10 dk kafamı dinlerim sonra bir mp3 açar hatunlara sararım :) msn'den 20 dk sonrada oyundayım eski performansıma kavuşmuş oluyorum saten :D

terasa çıkarım bi sigara içerim , yine kasamazsam çıkar bi sigara daha içerim , kasana dek sigara içerim . (başladığım güne lanet olsun) Kasan adam süreklı kasar diye bısey yok . adamın olduki moralı bozuk oynayası yok . isteği yok . veya yorgun başı agrıyor . oyle sacma seymı olur süreklı kasacak ddıe bısey yok . arada kasamadıgım zamanlarda olmustur

kasamıyorum derim oyundan cıkarım bu kadar basit :D

Kardeşim kasamassan tek sorun pingdir.
Onun dışında kasarım.

muzik aciyom sonra Cs qiriyom :) daha ii oluyor :)

Geri