Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.1.400

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Kaspersky Anti-Virus 2011 –PC güvenlik sisteminin omurgasını oluşturarak gerçek zamanlı koruma IT tehditlerine karşı sağlar. Kaspersky Anti-Virus 2011 PC’nizin güvenliği için temel araçlar sunar. Ödüllü teknolojimiz arka planda sessizce çalışırken sanal dünyanın keyfini çıkarın.

Kaspersky Anti-Virus 2011 – PC nizin omurgası size Bilgisayarınızı korumak için IT tehditlerini engeller:

discheck.gif
Gerçek zamanlı dosya taraması, web sayfaları ve e-mail mesajlarından koruma

discheck.gif
Web sitelerini ve e-postaları tarama

discheck.gif
Dijital kimliğinize sürekli koruma

discheck.gif
Güvenlik açığı tarama ve düzeltme önerisi

discheck.gif
Masaüstü aracına kolay erişim

[COLOR=red][B]Versiyon 2011 Türkçe[/B][/COLOR]
arr_3.gif

Burç kardeşim bu güncel demi keyi falan var mı içinde çabuk cevaplarsan sevinirim.

Değerli kardeşim 2011'in en orjinal veriyonu % 100 kendi sitesinden almadır. Keyi içinde yok orjinal setup olarak iner. Bağlantısını öyle ayarladım linkte tıkladığın zaman direk iner bekleme falan yok. Key arıyorsan sabitler bölümünde keylerin olduğu siteye girme var oraya bak key bulursun ;)

Çok saol buldum key güzel paylaşım pc biraz kassada iyi koruyor şimdi pc tarıyorum hayırlısı bakalım neler çıkacak :D

Çok saol buldum key güzel paylaşım pc biraz kassada iyi koruyor şimdi pc tarıyorum hayırlısı bakalım neler çıkacak :D

Hayırlı olsun şimdiden. Kaspersky iyidir normal bir bilgisayar kullanıcısının bunu kullanmasına gerek yok ama virüslerle tehlikeli işlerle uğraşıyorsan kullanmalısın. Bende 4 GB Ram var kasmaz kesinlikle fakat ben Eset 4.2'yi tercih ediyorum. Varlığı yokluk gibi birşey hissetmiyorum bile.

Neyse tekrar hayırlı olsun.

paylaşım için ty.
...

Ben bilgisayarımın özelliklerini bi saysam gülmekten ölürsün ama neyse bi ipucu vereyim ram 1gb :D gerisini sen düşün :D

Geri