kasubtanın sahtekarlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

-Rust`ezE.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Rust`ezE.!.
mustafaya yenildi herşeyi biliyorum ben sohbet günlüğünün sssini almış phoshoptan konuşma yapmış normal msnden nie ss almadın ? bu kadar olur pes diyom ben ona adamı rezil etmek için elinden geleni yaptı kertenkeleyi bilen biliyo o şekilde yenilmez kmseye artık gerisi size kalmış adam delikanlı

lan allah hepinizi belasını versin ya photo shoptan ben acmayı bilmiyom ha yapılıyosa laıhnı benim adıma bi yapsana

arda almıştır la fotoshop bilmior o :)

oyuncu sana ne ?

Harbiden kardeşim.Bizene mustafa kim arda kim bizeneee ? Gidin msn de konuşun arda yense nolcak mustafa yense nolcak hayret bişey ya .Bi forum zevkimiz var onuda bozuyosunuz.Millete ne ardadan mustafadan ?

yA saçma .' el alemin derdi senimi ............... ' buda polemick yaratmak isteyen bir Lamer işte xD

hayatımda ilk defa duyuyom he bu isimleri bu forumda :) (bu nickle başka kişilerin adları aynı olabilir).. Bizene !!! yenen gelsin zaten anlarız paylaşsın fragını bizde tebrik yada photoshop ustalığının sonucunu veririz ;)

la noli benim hesabimdan konusma yapılmıs

benım hesabi kim çalmis la ilk defa görüyom ha

1- Floog yasak
2- Msn diye bişi var burası sohbet yeri değil bnim forumumda olsaydınız çoktan ban yemiştiniz

ADmin Konu kilitlermisin kardeşim saçma konu ... !

Saçma konu açmakdan Ne zmn wazqeçiceksnz Mrk ediorm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri