-kekOv8.CFG Buyrun Sizlerle <2011> HEADSHOOT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acxtion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~mAmJ* -c|x ~;624392]bende sana koptum kaandan yedıgın farkı unuttun heralde :D yaw gıt ısıne allhım yarabbım colcuk cocukla ugrasıoz

tamam abi büyüksün niye kızıyosun bu arada ben hiç kaanla vs atmadım ;)

tekrar özür dilerim abi affet :(

senin yaptıgın cfg yide biliyoz mermi gitmiyo şimdi keste yapana mani olma :cursing::001_tongue::thumbdown:

Paylaşım için Teşekkürler

ahahahaha :D kjsadk haskjdh kajshkdj a koptum :D :D al sana pepsı mı ıstersın cocacolamı :D yedıgun mu hangı kapak olduysa sec begen :D

Teşekkürler mamy bu arada Çok faken dolmuş söyliyeyim :S

senin yaptıgın cfg yide biliyoz mermi gitmiyo şimdi keste yapana mani olma :cursing::001_tongue::thumbdown:

Paylaşım için Teşekkürler

Forumun En iyi Cfg'siymiş :D :D :D Dikkat edin :drool:

Paylaşım için sağol.

ghkhjkhjkhjk koptum la ne cfg ama adamın kafaya tutuyom mermi zemine gidiyo işte :D cfg dediğin böyle olcak :D mermi gitmeycek :D ben o cfg ile 1 adam vurdum oda balkona cıkan bırı vardı ona sıkarken asagıdn gecen oldu :D adsadasdasd :D

teşekkürler knk deniyelim :)

ghkhjkhjkhjk koptum la ne cfg ama adamın kafaya tutuyom mermi zemine gidiyo işte :D cfg dediğin böyle olcak :D mermi gitmeycek :D ben o cfg ile 1 adam vurdum oda balkona cıkan bırı vardı ona sıkarken asagıdn gecen oldu :D adsadasdasd :D
bana mı dıon ona mı dıon karıstı mıllet yanlıs anlıcak knk :D :D

sen kıme caktın bu lafı sımdı .. ? :D :cursing:

~mAmJ* -c|][B] bana mı dıon ona mı dıon karıstı mıllet yanlıs anlıcak knk :D :D [/B] [B]sen kıme caktın bu lafı sımdı .. ? :D :cursing:[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red' Alıntı:
bundan başka cakma codermı var :D [ `ƒяe[ц]иđcђэŊ- ][/COLOR][/B]

~mAmJ* -c|][B]eyw .d.d :D knk ozamn optum mucuk :D :D [/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red' Alıntı:
Ama oda birgün cfg yapabilcek ama 2050 beklememiz lzm :D[/COLOR][/B]

Teşekkürler.

Mamy Teşekürler Cfg için V9 Bekliyoruz .....

Teşekkürler.. :)

Eline saglik knkm cok guzel olmus..
ql

Kardeş v9 da çıkar ama bunda sprey izleri gözükmüyor neden xS

Geri