2
EXE RANK
ηίτгσυѕ
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
Beyler öncelıkle sa benı aksam aksam guldurdunuz nedense butun kuyruk acısı olanlar buraya yorum atmıs daha dun cfg cfg dıe dılenen sidikli bebeler sımdı nedense kafa tutar olmus. Tamam aykutu tanırım yenılmıs olabılır ama ortada kanıt dıye bısey var mı vs sslerı nerde nerden bılelım msnde konusanın aykut oldugunu kardesı olmadıgını nerden bılelım oncelıkle kanulto sana bı lafım var gh acıp yardırıon macta gh movıen cıktı hala mıllete laf mı edıon la sen tamam senı gectım hadı anladık kuyruk acın var 2. olarak qiovınco senınde ne hırbo oldugun anlasıldı bellıkı bu aykutu fena kıskanıonuz adam forumda kendını tanıttı dıe cekemıonuz anlasıldı sımdı bılıom gelıp banada laf atacaksınız msnden kufur vs laflar edecegınız ama ınanın hıcbırınız umrumda deılsınız bu konuya yorum atanlarında cogununun yası 12-13 ben kımın ne oldugunu bılıom sımdı gelıp burda bana masal okumayın bu adamıda cekemıosanız o sızın sorununuz ezılınce hemen bok atacak yer arıonuz. 2 haftadır foruma gırmedık herkes bı ayar olmuş neyse saglıcakla kalın. Bu cs olayınada kendınızı pek fazla kaptırmayın sonucta yenılmekte var yenmekte sonucta oyun. Bu oyuna harcadınız vaktı realde degerlendırsenız sımdıye Türkiye bu halde olmazdı ve sızın o beynınızde bu vahım durumda olmazdı neyse konu baska yerlere gıttı. Hadi hepınız saglıcakla kalın.gg