Kimse Çözemedi NetbilgiNi Üyeleri Yardım !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralice12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aha bak kardeşim senın su movien warya orda sen ateş edionya ondan sonra zoomun kapanıyoya geç kapanıyo işte bendede ole oluo ama sende moviede ole gozukuo normalde ole deyil senın

yaRdım edin aRkadasLar beni bole bırakmayın :(

kardeş bole bı sorun dunyada olmadıgı ıcın :D sana bu forumdakı en iyi cozumu ben verıyorum . sende cross hack kuLLan ? bak cfgnı ac oyuna gır tum ayarların yap sonra consolu ac crosshair 0 yaz . cross kaybolacak . ondan sonra masaustune dön cross hackı aç al sana mis gibi "+" şeklinde cross ne açılma ne kapanma derdi var sabit bir cross :D belki güleceksin ama vallahi ben ciddiyim kardeş . zamanla bu sayede awp'dede king oLursun başkada çözüm yolu yok :S zaten cross Hack sxe sürümsüz yanı ıstedıgın Kadar kuLLan :) valla baska bısey yapamam hadi kolay gelsın

Kardeş benım demek istediğim o deyiL benı yanlıs anlamıssın awp le alakaası yok bunun awp normal ben hane colt keleş filan warya onlarla ortadaki zumla tarıyoruzya tararken zoom büyüyorya o diğer bilgisayarlarda taradıktan sonra hemen geri kapanıo ben taradıktan sonra çok zor geri kapanıo 2 3 saniye gecikmeli kapanıo bende yani eski halıne geri 2 3 saniyede geliyor demek istediğim bu

Kardeş benım demek istediğim o deyiL benı yanlıs anlamıssın awp le alakaası yok bunun awp normal ben hane colt keleş filan warya onlarla ortadaki zumla tarıyoruzya tararken zoom büyüyorya o diğer bilgisayarlarda taradıktan sonra hemen geri kapanıo ben taradıktan sonra çok zor geri kapanıo 2 3 saniye gecikmeli kapanıo bende yani eski halıne geri 2 3 saniyede geliyor demek istediğim bu

kardeş malmısın malatyalımısın ? :D ben sabahtır sana ne anlatıyorum su yukarda yazdıgım metodu uygula o amq açılıpda kapanmak bilmeyen crosun kaybolacak onun yerine sabit cross gelecek tüm silahlarda keles coltta dahil oke ? harbı ayar oldum :D

Hea Tmm kardeşim bi croshack link atabilirmisin ya aradımda bulamadım Lütfen kardeş

cl_dy tab 0 dıye blıroum

Hea Tmm kardeşim bi croshack link atabilirmisin ya aradımda bulamadım Lütfen kardeş
özele gel özele yine bu forumda sana yardım ederse ancak balyoz eder gerisi boş muhabbet . ben senın sorununu anladım halen cl_dy 0 dıyenler var :)

kardeş ozel açılmıyor bunun sorumlusu pobup stoper olabilir diyo :(

Aykut Abi Diosa Öledir :D

ekledim kardeş kabul et msn deyim

%100 Cözüm : Los giriyor fpsnin hemen yanında 41.. MS yazar rateler kac ? Oyunda ates ederken ss al koy

0 Cözüm : Los giriyor fpsnin hemen yanında 41.. MS yazar rateler kac ? Oyunda ates ederken ss al koy
Arkadaş attıgın tüm yorumlar konular ile alakasız üyeleri yanlış yönlendirme..

Arkadaşım Ateş ederken crossun tabi büyüyecek sabit diye birşey bilmiorum varsa söyleyin yapalım bunca zaman cfg yaptım ilk defa böyle seyler duyuyorum sizlerden

Cross boyutunu değiştiren komutlar bellidir
cl_cross tab 1-2-3 yada large medium vs..
cl_dy tab 1-2-3

yorumlara bakıorum sacma sapan yorumlar var ateş ederken tabi crossun azda olsa büyücek ha "ghost" diye birşey var bak onda büyümediğini bilenler var onlar bilirler onlarla iltibata gecersin sorunun çözülür..

Geri