0
EXE RANK
kralice12
Fexe Kullanıcısı
aha bak kardeşim senın su movien warya orda sen ateş edionya ondan sonra zoomun kapanıyoya geç kapanıyo işte bendede ole oluo ama sende moviede ole gozukuo normalde ole deyil senın
Kardeş benım demek istediğim o deyiL benı yanlıs anlamıssın awp le alakaası yok bunun awp normal ben hane colt keleş filan warya onlarla ortadaki zumla tarıyoruzya tararken zoom büyüyorya o diğer bilgisayarlarda taradıktan sonra hemen geri kapanıo ben taradıktan sonra çok zor geri kapanıo 2 3 saniye gecikmeli kapanıo bende yani eski halıne geri 2 3 saniyede geliyor demek istediğim bu
özele gel özele yine bu forumda sana yardım ederse ancak balyoz eder gerisi boş muhabbet . ben senın sorununu anladım halen cl_dy 0 dıyenler varHea Tmm kardeşim bi croshack link atabilirmisin ya aradımda bulamadım Lütfen kardeş
o zaman juez_n0ches@hotmail.com konuda msn vermek yasak ama bu seferlık bısey demezler heralde :Skardeş ozel açılmıyor bunun sorumlusu pobup stoper olabilir diyo![]()
Arkadaş attıgın tüm yorumlar konular ile alakasız üyeleri yanlış yönlendirme..0 Cözüm : Los giriyor fpsnin hemen yanında 41.. MS yazar rateler kac ? Oyunda ates ederken ss al koy