Kimsenin yapamadıgını Bir türk yaptı ! Hemde 18 yaşında !

0
EXE RANK

yamyanqwe3d

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yamyanqwe3d
Evet beyler sizde biliyorsunuz ki dünyada tek isimsiz facebook adresini bir türk actı bunun adı burak dediler ama tamamıyla yalan !

Mustafa ve Uqur ortaklığıyla acıldıgı burahın hesabı hava atmak için satın aldığı acıklandı !

İşte facenin asıl kurucuları : [COLOR=#e1e1e1]Uğur Numanoğlu | Facebook[/COLOR] ve [COLOR=#e1e1e1]Mustafa Çelik | Facebook[/COLOR]

Buda uqur tarafınadan acılan Ask.fm : [COLOR=#e1e1e1]* | ask.fm/isimsizhacker[/COLOR] yine uqur tarafından acılan isimsiz grup : [COLOR=#e1e1e1]Giriş Yap | Facebook[/COLOR]

İşte o isimsiz facebook : [COLOR=#e1e1e1]http://www.facebook.com/byisimsizadam[/COLOR] buda cs videosu :
[video=youtube]

lan o ugur numanoglu cs 1.5 sayfasının sahıbı kımı yıyon amk sen ?

Eyvallah kardeş !

Ben tanımıyorum kendısını ama adam dunyaca tanınıyor artık

Ne diyon sen ya kımı yıyon olm bılmıomus o adam bi tane cs sayfası var orda admın bılmedıgın seylerı paylasmaa

biraz üçkağat var.

Napak ölek mi panpa ?

isimsiz mi ulan avanak :D yukardaki sekmede - bu işaret var "-" bu ile karekter ile açılmış sayfa millete isimsiz diyonuz hey Allahım ya :D:D liselilere kaldık

Lan wallbang atana Banda atıyolar artık :D Gl

Benim anlamadığım iyi hoş açmışda ne işe yarıyo bu laaa bi çözemedim orasını :D Kim denemiş ki şimdiye kadar yapamamışda bunlar yapmış :D

Geri