la rache olum ne diyon la yaşın kaç aq

seni züklemiyom hadi orayı geçtim ben bi insana cfg için ağlamam bunu bil senin ağladığın zamanları bilirim sen kinqsin demi ? ismini sorsam o kim la derler

Olum insanlık parayla değil la yalaka olmucan bi insanın peşinde. ramço sana gelince la botun oğlu millete yorum attırmayı biliyon demi kapcuk kendin gelipte konuşsana adamın olmadığı yerde adamsın bunu hiç bir zaman unutma oke

Burak sana gelince qardaş sen ne saçmalıyon ? Gİt uykun gelmiş annen bi emzirsin seni aq daha dün ağzı sütle kokan bebeler gelmiş bize atar yapıyo la önce adam olun ayıkıyonuzmu ? bitanesi ne demiş bot kutay recoil kullanıyo kullanmıyosam senin anana ........ okey

sxe açıp oyuna girerim site 3d siymiş neymiş anlamam bunu kafanıza sokun.. qh olduğum zamanlarıda bilirmiş la kepçe qh varda bizmi açmıyoz yaratık

kanıtı bulursan bana da getir öle bilmekle olmuyo bu işler daha düne kadar köpeğimdin

Olum yaşınızın adamı olun okey hadi şimdi ekmeğinize recoil,aim vb. kullanıyosam sövün haklısınız derim ama kullanmadan söverseniz o sizin ayıbınız hadi eyw qq RACHE SEN KUMDADA OYNAMA GEL BENİM KÜÇÜK KUTAYIN ÜZERİNDE Bİ YERLER VAR ABOWW TAM KASMALIK GEL LA SANA İYİ BİR MAP AÇICAM ORDA KASADUR CANIN SIKILMASIN AQ EZİĞİ düne kadar yalakamdın