kingofcs nin eskilerden en iyi oyuncusu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dyer1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi king

• Mrs.razor

Oy: 21 10.5%
  • scatroj

Oy: 10 5.0%
  • sexafon

Oy: 75 37.5%
  • ayko

Oy: 71 35.5%
  • unique

Oy: 8 4.0%
  • katilBLL

Oy: 20 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fhummox ahmet abi zaten bı sen bı aykut abi , bide rejuavv harun abi dıerlerı boş yemın ederım boş . cfg pLs xD

özele bak msn'm yazıyo ekle atıyım ayıpsın .d balyoz abinin cfgsi kuurban olsun sana .d

fredore&coast + clayvoarancemidir ne zıkkımdır forum kınqlerı :D oyunda pasifler . hatta oyunla alakaları yok

Eyvallah Gardaş saana puanım 9 . "pasif pampa hayattan soğudum bu qibi şeyleri reju,clair,yada ben söylüorum . admalar bize karşı kulllanıo

sana puanım 9 forum babası goccum.

Eyvallah Balyozun yalakası kımlerle muhattab oluorum allah aşkına ya:D

yalanmıla ben senın nıckını ılk defa burda görüyorum freedoremiş :D cs1 .kınfoftan basladım sormaya 30 a kadar geldım tanıyan cıkmadı :D:D:D:D

yalanmıla ben senın nıckını ılk defa burda görüyorum freedoremiş :D cs1 .kınfoftan basladım sormaya 30 a kadar geldım tanıyan cıkmadı :D:D:D:D

kingof :D:D tipe bak kingof dıor hala :D ok gardaş sana puanım 9

favori sen balyozsun olm haha salak ya :D kendini övüyo ayko dg ye fake diyo tam salak bu :D:D fredore takma sen bunu

favori sen balyozsun olm haha salak ya :D kendini övüyo ayko dg ye fake diyo tam salak bu :D:D fredore takma sen bunu

kardeşi kigofda soruomus benı :D yarıldım ya :D ayko dq fakeymıs ya dıorum ya bunların IQ "10" qecmıo yemınle :D

ilk önce bu balyoz mudur nedir fake Ayk0 <Dg> nin Özentisidir yeni üyelikler açıp kendini övüyor..

kingofcs nin kinglerine gelincede sıralamasıyla şöyle!

1.TH3_H4TT4P
2.sexaFoN*
3.CaaRt[o.o]N Pieer
4.kRaftwoLL *
5.sKy NeT

Senoynadakı Aykonun qH mowıesı bLe ckdı ne sacmalıyorsun Balyoz yHanı aykut SenyonayLa alakası pek olmuyordu ama arada qRıyor su sıraLara Ayko dyrM bhence qRdıqınde ban yıyor

Bak şöyle açıklıyayım. Ben bundan 3 yıl önce Kingofcs'de kasarken bunların hiçbiri yoktu öncelikle bunu bil.

Ben Kingofcs sunucuları ilk açıldığında kasmaya başlamıştım. O zamanlardan olanlar. sexaFoN ismindeki Mehmet kardeşimiz ve The Hattab dediğimiz kardeşimiz vardı.

Aykut söylemiş 2 yıl öncede Engin geldi onun nickine Kraftwoll'du.

Bunları oku ondan sonra tekrar adam akıllı bilgili konu aç.

Razor mazor yazmışsın onlar kim ?

TİPLERE BAK ALLAHIM @YKO BURDA HARCANIO ONUN HEMEN aAa YADA H2k GİRMESİ LAZIM HARCANIO BULRDA :s

fredore&coast + clayvoarancemidir ne zıkkımdır forum kınqlerı :D oyunda pasifler . hatta oyunla alakaları yok

asdlasofklasşlalfk laskdlkasflm safşlsadşasflasm mahalle ayaga kalktı yarlıorm ak ajsafıasdpaospfa asjdıasfhuasdj assfaasdasd :D :D :D asfkjasjkasmfaskjdkasjfkas pokemon kutuna dön pokemoncuk :S

Bak şöyle açıklıyayım. Ben bundan 3 yıl önce Kingofcs'de kasarken bunların hiçbiri yoktu öncelikle bunu bil.

Ben Kingofcs sunucuları ilk açıldığında kasmaya başlamıştım. O zamanlardan olanlar. sexaFoN ismindeki Mehmet kardeşimiz ve The Hattab dediğimiz kardeşimiz vardı.

Aykut söylemiş 2 yıl öncede Engin geldi onun nickine Kraftwoll'du.

Bunları oku ondan sonra tekrar adam akıllı bilgili konu aç.

Razor mazor yazmışsın onlar kim ?

Mrs.Razor Dedikleri bebelac bu kanka :)

Mrs.Razor 3D Movie | SK Gaming

asdlasofklasşlalfk laskdlkasflm safşlsadşasflasm mahalle ayaga kalktı yarlıorm ak ajsafıasdpaospfa asjdıasfhuasdj assfaasdasd :D :D :D asfkjasjkasmfaskjdkasjfkas pokemon kutuna dön pokemoncuk :S

asdmhaskjdhaskjhkasjda :D:DD TİPLERE BAK KANKA OV YE H2K|BALYOZ :dAJDBASDADGAAS DASDASDKJASHDKJASHDJKASHDKJASHDKASJD :d:d

ban atın bana ak.. ban atmadan foruma girmeden duramıyorum şöyle pasiflerle tartışıyoruz sonra ak safkjasdşlafsmasd vay anasını ya clairvoyance fredore coast pasif ayko kral asdafsllk senoynadaki ayko fake askfjaskdjasklmafslkdals adam yarroz pardon balyoz beyler :S

ban atın bana ak.. ban atmadan foruma girmeden duramıyorum şöyle pasiflerle tartışıyoruz sonra ak safkjasdşlafsmasd vay anasını ya clairvoyance fredore coast pasif ayko kral asdafsllk senoynadaki ayko fake askfjaskdjasklmafslkdals adam yarroz pardon balyoz beyler :S

YEMİNLE BANADA BANA ATIN VALLA BILLA MURATCAN MSN DEN DEDIMBULARLA TARTISMADAN DURAMIOZ MK:d BANDA BAN ATI

Mrs.Razor Dedikleri bebelac bu kanka :)

Değerli kardeşim biliyorum ben ordaki Sahte hileci kinklerin kimler olduğunu rahat ol sen. Geleli 1 ay olmadan ismi çıkmış kink diye Kingof'da Army'de kasıyordum o aralar. Gittim Senoyna Ultra C. korumalı serverdaki yönetici arkadaşımdan maç server'ı istedim. Çağırdım bu razor malını. Server'a girerken 3 tane hile dosyası yakaladı koruma. Değiştirilmiş dosyaları. Bariz 3D dosyalarıydı.

Öyle 1 haftada kink olunmaz. Ben adam akıllı 10 senedir oynuyorum hala uzman değilim bunlar 1 haftada Dünya 1. olmaya kalktılar. Yerler mi ?

burç kardeşim burda haksızlık var ayko dg kardeşimize haksızlık balyoz kim ya :S:S ayko dg nin yanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri