Kingofcs Sunucusuna Ait Cfg.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omerbjk31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

omerbjk31

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
omerbjk31
Beyler Bu Cfg 1 yıLdır Kullanıyorum Özel bi Coder YAptırdım 1 yıL Önce 50tL YAptırdm Ve Özellikle Kingofcs Baya Bi İş Görür. Ve

Link
exjclan - Upload.gen.tr

Yorumları Esirgemeyin. :)

50 tL mı dedı banamı oLe geLdı 50 tL not defterınee verılırmıı yazık PayLaım ıcın saoL

kardeşim sende inanıyon mu 50 TL verdiğine bi yerden bulmuştur begenilsin diye sallıyodur km tutarsa artık..

BU cfg zaten paylaşılmıştı. Akıllı adammışsın 1 not defterine 50 tl vermişsin.

50 tl mi sigara alıcak paramız yok amq :D

bi not deFteri parcasına 50 tL veren adam heLaL oLsun :)

bir not defterine bu para verılmez dıye bısey yok verilir . mıllet ayda nadire 50 tl veriyor :lol: sen 50 tl'ye harbiden master bir cfg yaptırırsan daha allah'tan ne istersinki gir yardır herkes hile der :d ve o para codere anasının sütü gibi helaldir . ve sende enayi değilsindir ;) ha bu arkadasın paylastıgına gelınce tabıkı sallıyor kımse para verıp yaptırdıgı cfg'yi getırıpde foruma koymaz . belkı coder buna fake atmıstır dandık bısey oyle koyuyordur :D onda haklısınız . ama gercekten master bır cfg 50 tl normaldir . benimde orjınal cfglerimi parayla yaptırdığım doğrudur halen dahi o cfgler sağlamdır girip akarım :001_wub:

bir not defterine bu para verılmez dıye bısey yok verilir . mıllet ayda nadire 50 tl veriyor :lol: sen 50 tl'ye harbiden master bir cfg yaptırırsan daha allah'tan ne istersinki gir yardır herkes hile der :d ve o para codere anasının sütü gibi helaldir . ve sende enayi değilsindir ;) ha bu arkadasın paylastıgına gelınce tabıkı sallıyor kımse para verıp yaptırdıgı cfg'yi getırıpde foruma koymaz . belkı coder buna fake atmıstır dandık bısey oyle koyuyordur :D onda haklısınız . ama gercekten master bır cfg 50 tl normaldir . benimde orjınal cfglerimi parayla yaptırdığım doğrudur halen dahi o cfgler sağlamdır girip akarım :001_wub:
sende kendıne cekmıssın oLayıı savunuyosun adamı sendede para gozluluk var yorummunla cfglerını on plana cıkarıyosunkı yorumlara karsı koz olarak kullanıyosun cfg satın yane kısaca cfg aLmak ısteyen baLyozu takıp etsın uygun FıyatLara satıLır dıyoo kısaca...:):) pıyasa kotumu baLyoz

cfgye paramı verilir la
ben yıllardır trking.cfgyi
kullanıyom gayet güzel bi cfg kullanmanızı tavsiye ederim.. ;)

exjclan cfgsımı smdı bu :D FAKE bende igercegı var krdesım herkes avunuor clan cfgdıe bırıde koymustu ex j clan cfg dıe :D 2 bın blmem kacdı kb sı :D burdan bellı

paylasım ıcın tşk :D

Sonuçta Bu Cfg 50tL Yaptırdım Ama 1 Sene Önceydi Bu Cfg Kullanması Bilene Süper Gh Yatırcanız Parayı Gıdın Bı MAster Cfg Yaptırn Bin Kat Daha iyi.

Sonuçta Bu Cfg 50tL Yaptırdım Ama 1 Sene Önceydi Bu Cfg Kullanması Bilene Süper Gh Yatırcanız Parayı Gıdın Bı MAster Cfg Yaptırn Bin Kat Daha iyi.
Cs'den zevk almak için illa ki paramı ile hile mi almak lazım. Salak Salak laf konuşuyosunuz. Sanki herkes GH almak zorundaymış gibi oraya vereceğiniz paraya cfg yaptırın diyosun bide. Seviyen yerlerde aslanım, biraz adam olmayı çabala bırak şu saçma şeyleri.

Ben aLanlara diyorum Abi.

1 yıL Önce Yaptrdgm İçin BAzı Kodları Sxe Engellıyor.

- Teşekkürler..!

Bişey Degil. Sizler Begenin Yeter. :)

cs'den zevk almak için illa ki paramı ile hile mi almak lazım. Salak salak laf konuşuyosunuz. Sanki herkes gh almak zorundaymış gibi oraya vereceğiniz paraya cfg yaptırın diyosun bide. Seviyen yerlerde aslanım, biraz adam olmayı çabala bırak şu saçma şeyleri.
sana katiliorum hele su hile alanlarda nefret ediorum hepsinin ... Tobe adam gibi oynayin su oyunu mk

50 tl cfg yaptırıyon codera + burada paylaşıyon :D

Geri