kömürlüken çıkan yılan(mutlaka okuyun)

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[COLOR=#0000ff]kömürlüken çıkan yılan(mutlaka okuyun)[/COLOR]
birgün pazardan geldik teyzem,annem,elif ablam(teyzemin kızı)ve ben
anneannemlerin yanındaki dairede oturan teyzemler birgün bize geldiler bizim evde onların yanındaki daire elif ablam bize gelmeyip evde temizlik yapıcam dedi bizde tamam dedik temizliğe çok düşkündür neyse (bodrum katta oturuyoruz)
elif ablam dış kapıyı açmış 5 dk lığına mutfağa gitmiş o sırada siyah 1 m lik bir yılan elif ablamın haberi olmadan ayakkabılığın içine girmiş elif ablam geldiğinde ayakkabılığı temizlerken birden yılanı görmüş hemen bize bahceden bağarıyo anne koş diye ilk önce bne geliyorum teyzemler ilkden inanmıyo ama elif ablam ısrarla gelin diyinceşaka olmadığını anlıyorlar
hemen bize anneannelere gitmemizisölüyorlar yılandan herkez korkuyor yanımızdaki veterineri çağardık oda yılanı alamadı dedmde yılanda korktuğu için yılanın yaına bile yaklaşamıyo babam ve annem birlikte yapıyolar annem eline baltayı alıp yılana vuruyor yılan 2 ye ayrılıyo ama genede 2 tarafıda kımıldıyor babam elineyılanı alıp poşete koymuş..neyse yılandan kurtulduk ben o kadar kormamıştım ama aradanbirkaç gün geçtükden sonra komşumuz haberi almış yıllanın öldüğü haberini annemle konuşurkan duydum başka bir yılan öcünü almaya gelebilir dedi çok emin konuştu
o gün o kadar korktum ki nereye bakarsam bakıyım o yılanı gördüm gözümü kapadım açtım gene o yılan o günden beri yılanlardançok korkuyorum ... yılanlarla ve solucanlarla uğraşmayın öcünü almaya gelebilir...

Okumadım ama saoL

önemli değil

Geri