korkunç bir rüya 18+

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan __v__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

__v__

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
__v__
arkadaşlar size rüyamı anlatıcam fakat biraz korkunç küçükler okumasın..
ben rüyamda sanırım 10-12 yaşındaydım ama kendim 18 yaşımdaydım sanırım bu rüya okulda geçirdiğim bir zamanı anlatıyor .

okuldaydım gözlerimi açtiğimda öğretmenim bana kalk uyan diyordu ,sonra zil çaldı ben tualete girdim .kapının önunde biri duruyordu kapının arkasında bir gölge vardı çünki ben kimsin diye bağırdım ama cevap vermedi , kapıyı açtığımda sadece lavobanın gölgesi olduğunu farkettim :cursing: sınıfa girdiğimde kimse yoktu :S okulda kimse yoktu sanki terkedilmiş gibiydi , sınıftada benim dışımda kimsenin çantası yoktu ,cantamı aldım okuldan çıktım koşa koşa eve gideyim dedim ama karşımda bir adam duruyordu sanırım 20 -25 m uzağımdaydı bana yaklaştı yaklaştı ve karşımda durdu , yaşlı başlı ihtiyar bir adamdı bana dediki : evlet senin burda işin ne dedi ben cevap veremeden arkamdan bir el tuttu :scared: kim olduğuna bakamadan annem beni uyandurdı :001_tongue::001_tongue: iyiki uyandırmış yoksa başıma neler gelirdi kimbilir :D :)kan ter içinde kalmışım sona omzuma baktım mosmor olmuş , artık
KARABASAN bile rüyama giriyor yaf :sad::sad::sad:

Geri