korkunç köy

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
merhaba biz 4 arkdş aynı zamanda amca
çocuklarıyız.geçen yaz tatilinde hep beraber köye gitmiştik.annelerimizden izin alıp halamlarda kaldık.
uyku tutmadığından sohbet ettik küçük kuzi susadı ve 9 yaşında olduu için tek gidemedi mutfaa.bizde odada kalmaa korktuumuzdan hep beraber gittik.halamların evinden bakınca köy mezarlıı görünüodu.ve mezarlıktan ağlama sesleri geliodu.
bizde gecenin bi vakti gidemediimizden ertesi sabah gitmek için anlaştık ve öylede oldu.
gittiğimiz de biraz ilerde kücük sarışın bi kız cocugu agliyoodu birbirimize baktık sonra tekrar mezara baktıımızda kız yoktu. aceba bizi gördüde korkup saklandı mı die mezarı aramaa başladık.
çünkü yunus kızı görmemiş ve yalan olduunu sanıodu.kanıtlamak için gittiimizde kız koşarak uzun boylu, esmer,simsiyah kıyafetli bi kadının elinden tuttu.
biz onlara doğru ilerledikçe onlarda geri gidiolardı ama ayakları kesinlikle kıpırdamıordu.
halamlara bu işi anlattıımızda onların nedeni belirsiz biçimde öldüünü söledi izinsiz mezara gittiimiz için bize kızdı

la gece mezaramı gidilir olum ya delirdin mi :S

Merhaba benim kuzenlerim bi yaz tatili bize gelmisti V. ve Ç. isim vermeyim biz birgün aksam halısahadan geliyorduk gülerek:) bir kiraz ağacı gördük ama sahibi önündeydi balkonda oturuyordu.İddaya girdik o kirazdan bir salkım kim koparacak diye yazı tura attık ben çıktım yaklastım ağaca ağaca tırmandım ama sanki bisey beni tuttu ve aşağıya cekti korkudan hareket edemiyordum kuzenlerim yanıma geldi.O kiraz ağacıda çıkmaz sokaktaydı.Karşımızdan kıpkırmızı gözlü Ayakları diz kapaklarından sonra yoq :scared::cursing::scared: biz dehşet bir durumda bağırdık bir hocaya gittik anlattık hoca bize şu cevapları verdi:Harammal göz çıkartmaz ama dehşete kor Dedi ve o günden sonra birdaha kendi kirazımızı yemeye korktuk

cok enterasan xD inanmayın la

Merhaba benim kuzenlerim bi yaz tatili bize gelmisti V. ve Ç. isim vermeyim biz birgün aksam halısahadan geliyorduk gülerek:) bir kiraz ağacı gördük ama sahibi önündeydi balkonda oturuyordu.İddaya girdik o kirazdan bir salkım kim koparacak diye yazı tura attık ben çıktım yaklastım ağaca ağaca tırmandım ama sanki bisey beni tuttu ve aşağıya cekti korkudan hareket edemiyordum kuzenlerim yanıma geldi.O kiraz ağacıda çıkmaz sokaktaydı.Karşımızdan kıpkırmızı gözlü Ayakları diz kapaklarından sonra yoq :scared::cursing::scared: biz dehşet bir durumda bağırdık bir hocaya gittik anlattık hoca bize şu cevapları verdi:Harammal göz çıkartmaz ama dehşete kor Dedi ve o günden sonra birdaha kendi kirazımızı yemeye korktuk

kiraz aqaCından bır saLkım kiraz oda quzeL :D

Geri