-Ktw > Team ws -UNREAL REZİLLİK DİZ BOYU :):) Bakmalsn :) arkadaşm :):)

Bende 1tane cfg var pardon 2cfg yok yok 3 taneydi galiba:huh: şey gösteriyodu 3sn önceden duvar arkası gösteriyodu çok güzel valla :lol:

dalga he ahahahhahahahaha

valla oyunda hilesiz adam yok ..her clanda 1 tanede olsa var amk csden sogudum artık

O saat ne la ?

qL emreye akmıs qıtmıs hll olsun ama ezme awp ci olduqu ıcın reddoT acmıs olur okadar :D

Başarılar beyler.

YALCINSIM GUZEL KARDESIM 1.cii EYVALLAH :D:D:D 2ncisi redot olan ss yı bn koymadım bela tk koydu yanı redot acan ınsan o kardesım bnde bısey yok :D:D anlıcan ıstersen sıorabılırsın kardesım redot bn acmam awp fazla basvurmadıgım ıcın :D:D:D:D

YALCINSIM GUZEL KARDESIM 1.cii EYVALLAH :D:D:D 2ncisi redot olan ss yı bn koymadım bela tk koydu yanı redot acan ınsan o kardesım bnde bısey yok :D:D anlıcan ıstersen sıorabılırsın kardesım redot bn acmam awp fazla basvurmadıgım ıcın :D:D:D:D

Reddota ne gerek var adam tek başına reddot ake :D

şu oyunun hiLe iLe içine ettiLer. kiMse zevk için, zaman oLdurmek ıcın oynamıor. Butun herşeyN hırstan kaynakLandığını düşünüyorum.

LooNeLy tam üstüne bastın kardeşim cok haklısın HERSEY HIRS YUZUNDEN !!! BU ARADA SERCAN SAOLASIN YORUM ICIN :D:D:D:D:D:D

sanane lan ejlon sen ne karısıyon ezo

Geri