Küfretmek Sağlığa yararlıymış

0
EXE RANK

WENGANZE]SEEEK

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
WENGANZE]SEEEK
Küfretmenin ya da bir kişi veya bir olaya lanet okumanın insan sağlığına faydalı olduğu iddia edildi. Alman Die Welt gazetesi, ABD’li psikolog Timothy Jay’in konuyla ilgili görüşlerine yer verdi.

Küfretmenin, toplumdaki etkileri üzerine araştırma yapan ABD’li bilimadamının tespitlerine göre, küfretmek veya lanet okumak, insanları, fiziksel bir saldırı yapmaktan veya böyle bir saldırıya uğramaktan koruyor.

ABD’li bilim adamı, insanların işyerlerinde yaptıkları konuşmaların yüzde 5’inin boş zamanlarındaki konuşmalarının ise yüzde 10’nun küfür içerdiğini belirtiyor. İnsanlar en çok trafikte araba içinde küfrediyor.

Küfretmenin özellikle stres zamanında insan psikolojisi üzerinde rahatlatıcı bir etkisi olduğu kaydedilirken, öğretmenlerin küfretmesinin okuldaki stresin azaltılmasına yardımcı olduğu iddia edildi.

Hergün küfür ediyorum ben demekki devam :D

Küfüre evet <3 (Gerektiği yerde) :)

abı rahatlıyorum ısde ıcıme atmıyorum :D tmm bole dewam :D

Elhamdülillah müslümanız Dünyanın fani ve insanoğlunun ikinci kez dirilişine inanıyoruz , yaptığımız herşeyden dolayı hesaba çekileceğimize inanıyoruz bizim dinimizde küfüre yer varmı ? HAYIR .

Küfür etmek yerine çık dışarı avazın çıktığı kadar bağır rahatla .

Milletimize yararlı birşey ABD'li bilim adamları bunu açıklamazdı ;)

Elhamdülillah müslümanız Dünyanın fani ve insanoğlunun ikinci kez dirilişine inanıyoruz , yaptığımız herşeyden dolayı hesaba çekileceğimize inanıyoruz bizim dinimizde küfüre yer varmı ? HAYIR .

Küfür etmek yerine çık dışarı avazın çıktığı kadar bağır rahatla .

Milletimize yararlı birşey ABD'li bilim adamları bunu açıklamazdı ;)
Abim açıklamış yetmezmi :)

methoda katiliyorum,

bencede faydalı

Geri