Kullanabileceğiniz birçok msn nickleri burda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüreğim herkese bir şey oldun da O'na herşey oldun sen...
Evet sahibim o sende herşeyken O'ndan nasıl vazgeçerim...
Tam da yüreğimle senden bahsediyorduk...
İyi aşk lafın üstüne koşa koşa gelirmiş sevgilim..

Sessizce fısıldadı "Hep Mutlu Ol" İçimden cevapladım "Sen Hiç Mutlu
Olma" " Şimdi kim kimi daha çok seviyor acaba... mutlu ol diyen mi
olma diyen mi ?

Önceleri hatayı hep kendimde bulurdum... "Az geçtim" kalbinden...! derdim hep... söyleyemedim sewdiğimi diye ağlardım geceleri... Ama senin bir başkası için yandığını gördüm ya... "az geçtim" demiyorum artık... bir harf daha ekledim acım diner belki diye... artık " Vazgeçtim"..

Adım dudaklarında son dakikalarını yaşayan bir sigara gibi..
Birazdan yeni sevgilin gelecek.
Onun dudakları adım kokmasın diye bitirmeden atacaksın beni...

Kimse sanmasın kendini hint kumaşı bir gün gelir biri vurur makası...

Başaşağı bir gelecek tasarlıyorsun bana. Seni seviyorum hiç yokmuşsun gibi seviyorum seni. Artniyetsiz haketmediğin kadar temiz./

ulan!
Bir AŞK'ın;
Bitmesi Gitmesi Gelmesi Ayrılması Yarım Kalması!
Verilmiş Sözlerin UnutuLması! Hatırların Ezilip Geçilmesi!
Aşk'ın Bİtmesi Saygının Yitirilmesi Herşeyin Geçici Olması! Vs. Vs.
...BunLarın Hiç Biri Koymuyorda! Hani Benden Sonrakinede Aynı Şeyleri
Söyleyipte Tatmin Olacak ya! İşte Bunu Kaldıramıyorum!.

Gönül ile aklı koydum kafese .. Biri "UMUT" diyor biri "KES " diyor . Çırpındıkça kaldım nefes nefese.. Biri "DAYAN" diyor biri "PES" diyor.. Yüreğim döndükçe döndüm ak kora sabrım demir aldı yelkenler fora. Gitmek istiyorum çok uzaklara . Biri "CAN " diyor biri "ES " diyor...

Seni seviyorum inan bana...
-Beni sevdiğine dair kanıt göster.
-Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin. Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil “seni sevdiğime inanmanı” istiyorum.
.-Neden?-
.........Çünkü bilmek beyinle inanmak kalple yapılan iştir. Kalbini beynine tercih ederim.

Bana bir masal anlat olur mu ?Ama mutlu bitmesin Hiç mutsuz son olur mu
demeMutsuz da bitmesin..Bu öyle bir masal olsun ki bitmesin
.Tıpkı sen ben gibi......

Akıllılığa doydum ben artık deliliğe Aşığım ...

Hz. Mevlana

Bak güçlüyüm bu sefer. "KIYAMAM" sözcüğü yok artık olmayacakta. Her şeyi dün gibi hatırlıyorum her sancısını her damlasını. Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu. UĞRUNA CANIMI VERİRİM dediğim insanların sırası değişti bende! Susmuyorum artık. Her şeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa " O "dur benim c...anım. Benim KIYAMADIĞIM değil bana KIYAMAYANLAR değerli artık bende..!

Birgün kaldığın yerden başlayacaksın biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski a...cılara yakalanmaktan biraz ürkeceksin.
Ne kadar dirensen de nafile insansın sonuçta seveceksin.
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara; gâvura kızıp da oruç bozulmaz sök at kafandan acaba'ları!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.

mevsimlik bir aşk nöbeti değil ki tuttuğum
sesine susup sessizliğine konuşuyorum
gözlerine ağrılarımı mumyalıyorum
sensizde büyürüm derken
en çok kendimi kandırıyorum..

Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar
sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak
butun bunlarıda Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

GİT..!! Hâla ne bekliyorsun gitsene! İçimden gelenleri söylemeyeceğim bu defa.. Bu defa kal demeyeceğm. O kelimeler bu defa dudaklarımdan dökülmeyecek.. Git ve ne olur birdaha geri gelme. Sevgimi kirletme. Bu ayrılık bu sevgiye hiç yakışmadı.. Sende sevgime yakışmadın. Git ne olur bir daha geri gelme. Ben alışkınım seni uzaktan sevmelere..Git ve sakın geri dönme...

Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı.... Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım... Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya... Manzaraysa ayrılığa sıfır! İşte her şey hazır.. Acılarımla iki lafın belini kırdık... Yokluğunda bir kuş sütü eksik.. Yalnızlığım ve ben; Seni çok bekledik!...

Geldim..! Gitmelere bekle diyerek... Attım Valize Bir Kaç Kırgınlık Bir İki Vefasızlık... Bir Kaç Acı Söz Benim Hatırladıklarım... Bir Kaç İyi Söz Senin Unuttukların... Geldim...! Korkma Aç Kapıyı..! Sende Kalmaya Değil Beni Almaya Geldim...!

Bir yol ki; Yıllar geçti! Elde kocaman hiç var! Yol ha uzun olmuş ha kısa neyime yarar Bir yol ki; gözlerimde ağlayan bir çocuk var! Yol kenarı gül olsa nergis olsa kim bakar Bir yol ki; sonu belli bitiminde ölüm var Önemli değil yol ha geniş olmuş ha da dar Bir yol ki; Ufukta gülümseyen sülietler var Acı ya da tatlı Fark etmez! Yaşanan yıllar Bir yol ki; Sonunda kelebek olup uçmak var Tırtıl gibi yerlerde sürünmüşüm ne yazar

.. Ve biz seninle tarih boyu geç kalınmış bir aşkız hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına.. .// [Ö.Gümüşsoy]

Geri