4
EXE RANK
` [a $ q | m] `
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com

Burada Laf Çok programına konuk olan Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'nin film serileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu ;
CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu "Burada Laf Çok" programına konuk olan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi film serileri hakkındaki soruları cevaplandırdı.
"KURTLAR VADİSİ KOSOVA" GELİR Mİ?
Mesut Yar'ın "Bir zaman kapsülü olsaydı, Polat'ı Bosna savaşına gönderseydik. Hiç düşündünüz mü?.." sorusuna "düşündük" cevabını veren Necati Şaşmaz konuyu şöyle açıkladı:
"Çünkü aslında dizi oradan başladı. Ali Candan Bosna'dan geldi. Orada aslında bir dramın içerisinden gelmişti henüz daha devlet olmamışken. Kurtlar Vadisi Irak, Filistin yapılırken biz hep orayı anlatalım istemiştik ama geçmiş konu olduğu için, önce günümüzün konularını eğer bitirebilirsek, Kosova'yı da anlatmak isteriz. Sadece Kosova değil, Azerbaycan için de aynı şey geçerli, Doğu Türkistan'daki Türkler için de aynı şey geçerli."
"AHMET DAVUTOĞLU'NU BEĞENEREK TAKİP EDİYORUM"
Kurtlar Vadisi film serisinin anlattıklarıyla Türkiye'nin gidişatının paralellik gösterdiğini ifade eden Şaşmaz, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun çalışkanlığını övdü. Şaşmaz Davutoğlu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdi:
"Sayın Ahmet Davutoğlu'nu izliyorum, bir gün yerinde durmuyor, hergün bir ülkede. Ve bir mücadelenin peşine girilmiş görüyorum ben, takip ediyorum ve çok beğenerek dinliyorum kendisini. Ben bu anlamda, bizim anlattıklarımızla ülkemizin gidişatının örtüştüğüne de inanıyorum. Biz Irak konusunu işledik, Irak filminden sonraki Irak değişimlerini hep beraber yaşadık. Filistin filmini yaptık o kadar belki de engellendi, örtüldü ama buna rağmen yine de ses getirdi ki bugün Filistin'in tanınma durumları söz konusu. Ve ben bundan bir nebze de olsun, bir zerrecik de olsun pay çıkartabiliyorsam mutluluk hissediyorum."