LamA LumA [vs] Feyso ezeR .. Rezıllık Dız Boyu :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acxtion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

acxtion

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
acxtion
S.a

Arkdaslar Cs yı Bırakmıs Bulunuorum ...

Kımse Konuya kufur yada kotu Soz de bulunmasınn .. Bulunanlara da bay bay hanyy...

Feyso daha Dune kadaR ts de Aim acam mı .. yada 3d acıp Gıremmmı Dıordun .. sımdı kalkmısım ezmısım dıorsun sana su kadaR .. tw Istedgın dk oyunu Alta alsaydın kıng derdım abı sana ..

yenıden soyluorum cs yı bıraktım ...

feyso duyuRum :

öyLe yenmeyLe oLmaz daha dune kadar cs'den cakmıodn tw werde bı bakaLm pcne dwr atmayLa
oLmaz bu ısLer de Cresponuz ıcınde gecer lı bunlar... pc sıne kımseyı baglandırmaz ama kıng hade mucuk qq :D

SS :

[img]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/29/11011.jpg[/img]

ahkihkoh :D:D:D:D
La ne bot adamsınız :D
Csden cakmayan adam benmiymişim ? :D:D
pcme qircek olan qirdi qerisi umrumda olmaz ew0 :D
şimdi qit jackue emreye sor oda qirdi pcme :D

feyso baba ezdi işte abi :D
burda hafiften qözyaşı felan ;'(
hissediyorum :(

ya hadı bak ekmeqıne aLLahın ezosu.

nıye wermedın tw yemedımı ?

Adamsın ya nıe wermedın ?

deLıkanLısın ya ben sana dedm qeL karşıLıkLı wereLm nıye wermedın feyso ? Ordakı butun adamLar şahıt hatta kendı cLanındakı adam bıLe feyso 3d meydana cıkmadan duwardan wuruo. hatta hıc mermısı sekmıo baska yone qıtmıo dırek adamın kafasına qıdıo duwardan. hıkaye anLatma burda. Daha dune kadar cfq dıye dıLenıodn bızım kOLLarımızda buyudun adam ettk senı. bıze yaLwarıodn kopek qıbı cfq ıstıodn. yaLansa yaLan de. Ama şerefın namusun warsa Zaten yaLan demezsn. neyse bak ekmeqıne Çaw.

La oLum yarında seninLe yapıcam tmm mı senide eziyimde akLın başına geLsin :D

ben erdem zaten . pcne bı qırıyım sende benımkıne qır Ondan sOnra qeL ataLm :) ALLahn ezosu. sen portakaLda wıtamınken ben cs kasıodm. Unutma NRE`| Zamannı yaLwarıodnuz ramcoyLa 2'nız cLandan cıkma dıye. şeref namus yokkı sende. bak ekmeqıne iLerLe ss Ortada. Neyse Öptm kacıyorum. Çaw.

tartısırsanız kıtlerler beyler konuyu.

Basarılar.

dunkı :D bot feyso .. Aim acammı dedıgın gunlerı unuttun ama forumda hatırlamasın sen boswer ugrasma kaybolorsun qq tartısan ıstedıgı kadar tartısır qq

Tartışma yaratıcak yorumlarda bulunmayınız.

la feyso laga luga yapmada hltv at tartısma yaratma

qLL.

ne diekki dicek bsy yok :D

edit küfür etmek

0lur hLtw ataRız şef ayıpSn :)
ama yeniLince hertürLü aqLama yoLu buLuyoLar .d
neySe ya ben ekmeme bakaRım sizde yoLunuza ;)

Erdem sana harbı ıyı bı kufr ederım lan Kasar sana kım yaLvardı clandan cıkma dıe am kafalı bıraz delıkanlı ol sunu unutma ben kımseden cfg ıstemem ıstetırım sunuda bılkı csnın alayı benım cfgem koLpalık yapma clandan cıkma dıe yalvarıyomuusum senın yalancı oldugun konu cıktı ortaya ıste dana neyı tartısıon buGra konunu actı hadı ısıne bak

ya sen köpek qıbı havLar durursun ramco. BıLen bıLıO nasıL yaLwardıqını bana cLandan cıkma dıye .)

Hadı bak ekmeqıne sen nacinin köpeqı :)

ya bıraksana sen yalancı sahtekar hileci pezooo clandan *** ettım hilesin die daha neyin davasını yapıon sen mıllete.

GL TebrikLer.. :)

Geri