`~LamA`LumA # Ws. NRE` | `burAk`fb` `Rihanna`. At bi qL.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lamaluma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lama erdem luma erdem benlede ws atsana

burak qrdas yuh sana su ezık lama luma yenemedınya harbı ne dıyım sana aglıo bak grds bolelerıyle ws atma yenılınce kardesı oynuo al sana lınk :=))))

burak qrdas yuh sana su ezık lama luma yenemedınya harbı ne dıyım sana aglıo bak grds bolelerıyle ws atma yenılınce kardesı oynuo al sana lınk :=))))

Katılıyorum eğer yenilseydin kardeşin oynucaktı keSin :D

bunda şike var bnm bıldıgım burak yenilmez :P :D

lamaluma küfretmeden konuş... :S

adam k1nq ne desem b0s (:

-wiL`y // ~`SaKa`MaKa # ;)

bosa gerek yok buragı tanıyan tanıyo arkasından ole yuzune bole konusmayın beyler ?

la sus lamaluma ezigi yenince kingsin yenilince kardeşin oynuo demi anca kfr et zaten gerizekalı türkçeyi katledio mal ya verdim link işte speclerde sşahit herkez ayık olcakk !!! ~jAAcckkuuee.``

lan qel butun nb $ahıt OLsun Werıyım eLLerıne ? Lan sen kımsın benı yenıcen pıkachu ?

Sen deqıL kraL'n qeLsın yenemez. Butun nb $ahıt oLsun IzLesın ws'yı awansta werıcem. Wermezsem adam deqıLm. KraL'sn madem qeL Laf ebeLıqı yapma. Bu msj'n ustune msj atarsan botsun demektır qururuna yedıremıOsn demektır :)

karda$ sktgim ***ü bidaha skmiom prensib meselesi artislik yaptın yendim işte bu kadar okby

Aga çok artistlenme seni 20 - 0 yenecek adamlar tanıyorum senin 19 16 el verdiğin adamları 0 a karşı yenenler

qł вαşαяıłαя . #

Geri