-Lє[x]ρσя`ѕ.# inexinferis (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kremjn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

kremjn1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kremjn1
Hiç Böle mılletı Rezıl etmek ıstemem ama bu bebe,bebe dıom cunku dha 15 yasndakı ergen :D Bızım clandan cıktıktan snra bır tarafları kalktı yok msnde kfr etmeler felan gerçi alışkınız bızım clandan cıkana bı haller oluo kndını kıng sanıolar :D Kendı kasındı koy koy dedı bızde koyalım ne ybalım :D Gerçi Herkes bılıo ama :D

Ssde de 11.2 dedıgıne bakmayın surumsuz o ama tabe yenı sxe cıktıgından dolayı smdı kullanılmıo saten oda bu aralar kasamıo :D Aim Akıo adm aım sız bır bot sun Lewports :D

İnexinferis Akar :D Duvr arkaası + aım wooo :D Adm kıng :D

84679320673758853606.jpg

onun pc den mi çıktı bu ?

O atıo Sen nıe aLıon ezuk :D okadar kınqsn ıste maLın doqurduqu

ahaha :D bot senı kendı clanının ezıklıqını ortaya koymana gerek yokdu :D

o atıyo sen alıyon 1 taşta 2kuş vurmuşsun tebrkler :D

yzk size allahtan buln !

Herkez biliyodu zaten

qwewqeqeqw :) olm sen harbi botsun alıyorsun ki kullancan temiz adam tenüzül dahi etmez. :) onu gectim o zaten hile.

qwewqeqeqw :) olm sen harbi botsun alıyorsun ki kullancan temiz adam tenüzül dahi etmez. :) onu gectim o zaten hile.

Bebe mal mal konusma hasıbın demesı gııb bızı bılen bılıo olm bızı bılen bılıo :D İstedıgın zmn ıstedıgın zmnda tw werım gel gr pc me bak..Eee saten kuıllansam bole bot olmaz her attıgım hs gıder :D :D

Adam Travesti :D

Zie`go`go temiz arkadaşlar o clanda bir tek o temiz. Ama mecburiyetten ss alcak yha ondan. Diğerleri ss aldıgında ılk harf cıkmıo, bıcak asılıo kalıo :D :D :D

ahaha ...i yıkıl ya .. :D

lan ugur 2 gun once adamı bana savunurdunuz sımdı hll resı nı ss koyuyon ne adamsınız he alayınız satılmıssınız olm

Geri