LeqeNds -khAtLow (katLiam) S1L^NTS1L1GHT ÖNEMLİ AÇIKLLAMA LÜTFEN OKUYUN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sercan.!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ReaL HaYaTTa ßaşarıLar Bende Bırakıcam Yakında. Ara sıra Foruma qirerim :)

bana yaptıgın movie icin teşekkürler cs bırakmanada sevindim.

kardeş madem bırakıyorsun kendi cfg ni koyda git barii :d

Cs Oynuyorum Bırakmamda Katliam Sana Katılıyorum Niye Bırakmam ? Çünkü Oyunu Oyun Gibi Oynuyorum Kendimi Bağımlı Yapmıyorum.Lütfen Sizde Oyunu Oyun Gibi Oynayın.

:D:D:D bence sabit olcak bişey yok ama sen bilrsin

cocuk ilerde olmak istedigini başaramamış bunuda cs ye baglamış. diyor ki cs ye pc ye bagımlı olmayın güzel bir gelecek için okuyun diyor ama sen anlamamakta ısrar ediyosun tek sen degil cogu kişi böyle. bak sana hayattan bir örnek
Üniversite mezunu bi genc iş başvurusunda bulunmuş bi süre sonra kabul edilmiş iş başvurusu
İlk iş gününde eline bi bez tutuşturmuş patronu ve demişki
Al bunu heryeri sil.
cocukta demişki - ama efendim ben üniversite mezunuyum
Adam - hee o zmn ayrı ver bezi sana nasıl yapılacagını ögreteyim demiş.
umarım anlamışsındır gelecegin ne oldugunu ;)

Artık iş yok bunun için daha fazla şey yapman lazım.

bır nevı cocuk haklı ... ne kadr cok baglnrsan o kadr kotu ... ben arkds vardı cogun beynı komple gıttı pc ye o kadr baglandıkı artık cogun elrı sureklı harek edıo klavye alısdıgndan dolayı ... onun ıcın gunde 2 saat 3 saat oyna ama fazla deıl

cocuk ilerde olmak istedigini başaramamış bunuda cs ye baglamış. diyor ki cs ye pc ye bagımlı olmayın güzel bir gelecek için okuyun diyor ama sen anlamamakta ısrar ediyosun tek sen degil cogu kişi böyle. bak sana hayattan bir örnek
Üniversite mezunu bi genc iş başvurusunda bulunmuş bi süre sonra kabul edilmiş iş başvurusu
İlk iş gününde eline bi bez tutuşturmuş patronu ve demişki
Al bunu heryeri sil.
cocukta demişki - ama efendim ben üniversite mezunuyum
Adam - hee o zmn ayrı ver bezi sana nasıl yapılacagını ögreteyim demiş.
umarım anlamışsındır gelecegin ne oldugunu ;)

Artık iş yok bunun için daha fazla şey yapman lazım.
adam işi biliyor monarch sende geleğinle dalga geçiyorsun ilerde çocuk sahibi olup bir evin sorumluluğunu aldınmı anlarsın :)

adam işi biliyor monarch sende geleğinle dalga geçiyorsun ilerde çocuk sahibi olup bir evin sorumluluğunu aldınmı anlarsın :)
Teşekkürler.
Evlenmeyi bırak babası parayı kesince anlar. Okumanın okulun ne demek oldugunu
Okumak = iş
iş = para
para = eglence

Bende girmiştim ALS'lere 66.054 puan almıştım. Sadece Bando Astsubaylık oluyordu gitmedim. Şimdi Polis Meslek Yüksek Okullarını Kazandım. Gayet mutluyum.

CS'ye kendinizi hiçbir zaman fazla kaptırmayın size tavsiye yok adam şöyle yok adam böyle hepsi fasa fiso...

Ayrıca suçu CS'ye atmışsın burda suç sende aslında. Orantılı yapsaydın bütün işini böyle olmazdı.

Bende oynuyorumda tadını kaçırmadan. Ben tamamen bırakacağını sanmıyorum arada girersin öyle fakat eskisi gibi uğraşmazsın.

Ek olarakta şunu diyim üzme moralini bu kadar. Ben acayip derece asker olmak istiyordum 8. sınıfta fakat istediğim yeri kazanamayında gerçekten bende çok üzüldüm. Hatta bunun üzüntüsüne Anadolu Lisesini kazandım kazana kazana. Halbuki Öğretmen Lisesine gidebilecek puanlar alıyordum OKS'de. Fakat olmayınca olmuyor. Şimdi Polis'liği kazandım memnunum gururluyum, daha önünde bir sürü sınav var ALS sınavı ölüm demek değilyaa...

Şöyle düşüncelerinin sonunda üç nokta koy dert etme o kadar

katliam snn hayatını cs değil sen mahvediyorsun!!! ben de sınava girdim 2 yıl önce öss ye hiçbisey olmadı hatta puanım kendini aSTI eğer hem cs oynayıp hem calıssaydın bunlar basına gelmezdı

valla kendin karar vericeksin

evet bagımlılık yapıyor cs fakat oynamıcam diyip oynamaman lazım

hatta pc yi hiç açmaman lazım bünün gibi şeyler

sercan yolun açık olsun sınavda başarılar kendine ii bak seni unutmicaz yazın gel ama olurmu kardeşim

cs oynıcaksan adam gıbı oynıcan dozunu kacırmıcan dersınıde ıhmal etmıcen :D bıttı ıste :D daha ne ??

Kafana takma bende qırdım askeri Liseyi kazanamadım AiLemLe aRam bozuLdu bı ara sımdı univeste yoLundayım duz Liseye qıdıyorum Kendını unıiverstye HazırLa oLan olmus artk !

Gerçekten Tüm İlgilenen Abilerime Arkadaşlarıma Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum.
Hata Bende Burc-x
Ama 3 gün sonraki SBS için Sabah Akşam Çalışıyorum.
ORANTILI YAPSAYDIM BAŞIMA BU GELMEZDİ.
SABİTLEYEN İÇİN ÇOK SAOLSUN.Bİ KAÇ GÜN SONRA KONUYU KİTLEYİN Yada Silin Gitsin.

Sağlam playerdin qq

Sağlam playerdin qq

O Senin Saglamlıgın ;) Attıgımız macda birbirimize kırılsakda sana kanım kaynamıştı ;) CFG Mİ İSTERSENİZ Başka Konu Açtım Başlıgı
Millet Koyar Bir Frag Bendednde Mütevazi Frag Bu Başlıgın altında kısa bi frag ve cfg m var isteyenlere duyrulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri