-letais A- ` -cLan` -VS- -Schwarze Tod ` -cLan`

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rod1FTH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bsarıLAr bıze

adam LAMA yapcak bişe yok :eek:

başarılar.....

Başarilar.

KRALLAR .! :)

[quote="- |]Başarilar.

KRALLAR .! :)[/quote]

Eyvallah kardeşim sağol.

Evet kardşm yapcak bişey yok adam sonuçta kral bari düğmemizi ilikleyelim...

Aaa fatih senin yanında krallık ne haddimize :D Ama ben senin gibi yalvaran kral görmedim haberin olsun :D

Aaa fatih senin yanında krallık ne haddimize :D Ama ben senin gibi yalvaran kral görmedim haberin olsun :D

Yalvarmak mı ayıb la sana vallaha ayıb bu kadar ağlıcanı düşünmemiştim sen adam değilsin senin gibi insanları cebimden çıkarırım la ben facede başka yazıp burda ötmeyi çok iyi biliyosun...

Yalvarmak mı ayıb la sana vallaha ayıb bu kadar ağlıcanı düşünmemiştim sen adam değilsin senin gibi insanları cebimden çıkarırım la ben facede başka yazıp burda ötmeyi çok iyi biliyosun...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Beni cebinde çıkarcak asdasdsd :D:D

Oğlum ssler yukarda kimin kime ağladığı :D

asıl sana ayıp sende adam olcan ya bizde görcez :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Beni cebinde çıkarcak asdasdsd :D:D

Oğlum ssler yukarda kimin kime ağladığı :D

asıl sana ayıp sende adam olcan ya bizde görcez :D

Erdem sen ne kadar karaktersiz bi adamsın ya bu kadar düşme la al oyunun senin olsn yazık sana amk .s

Biz seni adam saydıkda clanımıza çaırdık yoksa sen gelince biz yenilmez olcaz veya sen yokken ezik olcaz diye bi durum yok ortada senin gibi adamlarada cs dersi veirirm merak etme ( ;

Haklısın fatih :D

Herkes biliyo senin ne mal oldğunu :)

Biz seni adam saydıkda clanımıza çaırdık yoksa sen gelince biz yenilmez olcaz veya sen yokken ezik olcaz diye bi durum yok ortada senin gibi adamlarada cs dersi veirirm merak etme ( ;

Utanmaz karaktersiz herif ya :D

Lan anıl biliyo seni saat 12'den sabah 8'e kadar işettğimi ezme .

Tmm Erdem haklısın biz botuz sen kralsın gelip buraya havlama post kasma istemiyorum !

Hoşt lan köpek :D

Tmm bi sus git ya Erdem bela mısın kingsin tmm amk yazma birader...

Geri