Load[i]Nq.!* kardeşimin gerçek HLTV kayıtı buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

can0001993

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
can0001993
qicAt[R]e`s # Load[i]Nq.!* <C> [/i]

Mikail kardeşimin fake ghost moviesini yapmış bazı ********ler
madem buyrun bu kadar delikanlısınız alın ben gerçek hltv koyuyorum sizinde yiyiyorsa koyun bakalım
gerçek hltv`yi öyle fake movie yapmakla olmaz bu işler 3-5 çocuk içinde morelimizi hiç bozamayız

herkez sizin gibi olsa keşke.örnek alın.Adam üstüne atılan iftirayı temizliyor !
sonra bilip bilmeden ghost diyorsunuz ?

teşekkürler.Atılan iftirayı temizledin.

Lan oLum herkez biLio qh0s7 aldıqını daha ne konusuyon :@

lan mal bebe bak hltv kaydı var körmüsün ezik bılmıyosan cs gıt kumda oyna sen expcetion

wampir sağol bu guzel yorumun ıcın kardesım çekemıyorlar işte 10-11 yaşıdankı kısıler cs oynarsa olacağı bu

wampir sağol bu guzel yorumun ıcın kardesım çekemıyorlar işte 10-11 yaşıdankı kısıler cs oynarsa olacağı bu
boşver kanıt olsa gene inanmazlar ki kanıtta var zaten.

aynen kardeşim boşverdim bende zaten

Sen kendini kanıtladın ya,artık sana ghost diyenler düşünsün.
Hiç değilse kanıtın var.O lamerler bırak konuşsunlar.

o lamerler çocuk daha büyüsünlerde gelsınler bu netbilginine

Arkadaş Sen Sadece Su SS bak Msn Adresine Bak Imageshack - adszua.png Loading Msnsi Orda Ne işi var Adam Lisans Uzatıyo (:

Bu Arada Mylede Fena Duvar Tarıo .))

girin xzoneye yorumlara bakın adam almış ghos7 u daha ne savunuyosun ki?

lan oğlum ne mal adamlarsınız yha lan salaklar ben hermaça gırıyorum ben mıkaılı tam3 yıldan beyrı tanıyorum ne lısansı oyle sıtelere uye acıpta ben mıkaılm demekle olmuyor **** evlatları

cLarivadencia fake site uyelıgı acıpta buraya koymakla olmuyor bende senın ustune acarım o zaman oyle bır hesap bende derım benı ekle falan dıye

daha çoluk çocuksun konusuyosun

ben gerçek hltv koymusum inanmamak sızın elınızde zaten o kucuk beynınızlede buraya yorum koymayın fake ghost movie ile bu işle olaz yiyiorsa sizde koyun hadı gercek hltv yi beklıyorum

Yol al msn`de beni blen biliyor diyordun. Seni bilen biliyor ghost oldugunu şimdi yol al (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri