[Lover's Grief] Clan Gaming Açıklama !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan Kişilik siz pezo bana maçta hepimiz açak hadi diyip number doğanaya gel hepimiz tw werek bizde alak diyince neden kimseden ses çıkmıo doğanay biz hileyiz vermeyiz dio he gavat !!
Mamus qaRdaş sen adamı nerden biliyorsun evinde net olmadıgını yoksa sen ne karışıyorsun 2-Adamın bakkalı var diye horlanacak bir durum yok bide fakir gavat yazmısın FAKİRLİK ayıp değil kardeşim senin gibi zengin olacagıma fakir olmayı tercih ederim bosuna dememiş atalarımız Zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye.Kemal sen kafana takma bu adamları insan olsalardı böyle bir durumda dalga geçmezlerdi.;)

kardeşim ramazanda küfür etme bari önce insan gibi konuşmayı öğren ondan sonra karşımıza qeL hile açan 2 günde kinq oLmus atarlanıyor

Mamuss 2 günde king mi oldu :D :D .D :D :D güldürdün allah senide guldursun :D :D
Not : Senin csoyuncu vb swlerde mac fraglarını goruyoruz.
MaMuSs csoyuncu ve vb swlerde fragını goruyorz

yani o senin 2 günlük king dediğin mamuss seninle sxe çıksın yada şimdi csoyuncu cs silmesine ws ye hazır kara senin ?

[Tw sinide werir]

kardeşim ben senoynada kastım rahat oL ben hicbir zaman wsde kacmam sxe cıksada bunlar gene açar sen rahat oL ayrıca benim fraq koyma diye bir derdim yok bizi bilen biliyor kardeşim sen oynamana dewam et

Bakkaldan oyun oynamadım salak salak konulara dalma. Bakkaldaki bilgisayar zaten 11 inçlik notebook. Oyun felan da oynanmıyor ki oyun oynayayım. Bakkal bizim bakkalda çalışıyorum. Oyun yok sadece ts girebiliyorum. Bide utanmadan hile moviesine cevap atıyor yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
sen hanı tıcaret odasına calısıyodun ?

O Macta Bende Vardım Karsı Takımdan Bır adam Izlıyordu tw ıstedık eger doganay tw werırse bızde werırız dedıler doganaya burak hadı tw verde bızde alalım dedi ama doganay vermedı ayıp sıze

[quote="~CrAwL|]O Macta Bende Vardım Karsı Takımdan Bır adam Izlıyordu tw ıstedık eger doganay tw werırse bızde werırız dedıler doganaya burak hadı tw verde bızde alalım dedi ama doganay vermedı ayıp sıze[/quote]
Kardeşim Burak'ın Yardırdıgını Anladıgımız İçin Vermedik Zaten Yoksa Korkumuz Yok Zaten Movie'side Çıktı :)

2 dkda cs de sogudum mk :S

herkes kafasına göre yorum atıyoda beyler doğru bir tanedir on tane dogru yoktur o adam o gün maça fake geldi ss leride var bakın boş muabbet yapmayın ..

Onu bilmemde NUMBER'ın Odasına girin Tw Verirmisin Deyin Diyeceği Laf ; Ben hileyim...

Denemek İsteyen Denesin :D

konu yoruma kapalı #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri