0
EXE RANK
Gho3t > [5COLT] ~ ismeT
Fexe Kullanıcısı
eyw kankaGL İİSSSMEEEEEEEETTTT![]()
eyw kankaGL İİSSSMEEEEEEEETTTT![]()
Mamus qaRdaş sen adamı nerden biliyorsun evinde net olmadıgını yoksa sen ne karışıyorsun 2-Adamın bakkalı var diye horlanacak bir durum yok bide fakir gavat yazmısın FAKİRLİK ayıp değil kardeşim senin gibi zengin olacagıma fakir olmayı tercih ederim bosuna dememiş atalarımız Zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye.Kemal sen kafana takma bu adamları insan olsalardı böyle bir durumda dalga geçmezlerdi.Lan Kişilik siz pezo bana maçta hepimiz açak hadi diyip number doğanaya gel hepimiz tw werek bizde alak diyince neden kimseden ses çıkmıo doğanay biz hileyiz vermeyiz dio he gavat !!
kardeşim ramazanda küfür etme bari önce insan gibi konuşmayı öğren ondan sonra karşımıza qeL hile açan 2 günde kinq oLmus atarlanıyor
sen hanı tıcaret odasına calısıyodun ?Bakkaldan oyun oynamadım salak salak konulara dalma. Bakkaldaki bilgisayar zaten 11 inçlik notebook. Oyun felan da oynanmıyor ki oyun oynayayım. Bakkal bizim bakkalda çalışıyorum. Oyun yok sadece ts girebiliyorum. Bide utanmadan hile moviesine cevap atıyor yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Ticaret odası staj yeriydi bitti, şimdi dukkanda calısıyorum. illa onuda mı açıklıyalım yanisen hanı tıcaret odasına calısıyodun ?
Burak Hile ise sen niye tw wermiyorsun ?Kardeşim Burak'ın Yardırdıgını Anladıgımız İçin Vermedik Zaten Yoksa Korkumuz Yok Zaten Movie'side Çıktı![]()
Aynen bekirim Burak Diyor Tw wer Diyorki ben hileyımOnu bilmemde NUMBER'ın Odasına girin Tw Verirmisin Deyin Diyeceği Laf ; Ben hileyim...
Denemek İsteyen Denesin![]()