Lütfen bi bakarmısınız.. Yeni sXe ile ilgili ACİLLL!!!

0
EXE RANK

Dark MajesTy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dark MajesTy
[FONT=Century ***hic]Arkadaşlar ya nasıl resim koycağımızı bilmiyorum. Siz söyleyin resmide koymaya çalışıcam..

[/FONT]

Gelelim soruna; Arkadaşlar ya ben sxe açtım yeni sürümü yüklemek istermisiniz dedi ve bende yükledim 11.8 i sonra yükledim fln sxe açtım sonra cs açtım biraz geç açıldı cs zaten sonra normal cfg mi yazdım girdim bi sw ye sonra attı beni oyundan consolda da Serverimizde Sxe anti hile kurulumu vardır dedi sonra cs sildim yeniden yükledim yine yok config yeniledim yine aynı bi yardım LÜTFEN!!!!:(:(

Resmi nasıl koyacağımı söyleyin koyayım yazdığımdan pek anlaşılmaya bilir. Resimde daha iyi anlarsınız yani..

Şimdiden herkese TEŞEKKÜRLER..

Pf.. Bende yeni sxe yükledikden sonra consol'a tıklıyorum oyundan atıyor open gl kabul etmiyor 3d de kabul etmiyor oyuna giremiyorum yeni sxe çıktıkdan sonra.

kardeş ben xp nvıdıa kullanıorum son sürüm. Hiç bi sorun olmadı driver güncelle istersen son sürümünü.

Pf.. Bende yeni sxe yükledikden sonra consol'a tıklıyorum oyundan atıyor open gl kabul etmiyor 3d de kabul etmiyor oyuna giremiyorum yeni sxe çıktıkdan sonra.

benim öle değil ya giriyorum oyuna giriyor normal ama 5 sn sonra fln atıyor işte.. :S benim open gl fln sorun yook galiba.. :001_huh:

kardeş ben xp nvıdıa kullanıorum son sürüm. Hiç bi sorun olmadı driver güncelle istersen son sürümünü.

Ya benim nvidia da fln sorun yok sxe de bi sorun var ama bilemedim ki.. :S resim koymasını bilsem göstericem sizede nasıl bi sorun olduğunu bilmiyorum nasıl konulcak.. :S

Arkadaşlar flood yapıcam ama kusura bakmayın artık..
daha yeni yine girdim Sxe Anti Hile Sistemini kurun diyo..

Bu konuyu da kilitliyebilirsiniz resimli bi konu açtım aynı konunun

Geri