-Marca DM ' [vs] eX * JuqaDores `. Bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acxtion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eqer MusLumansanız Bu Yemınıme ıNanırsınıZ.>>>Kuran Carpsın HıLe We Benzerı SeYLer KullanmıYorum BıLek We CFG m War.<<< We Kaan aYkuT Ben cLanımdakı Herkese Bu Yemını eTTırrım.eTmeYene qq Cekerım Sen aYık oL qardaS ;]

KınqoFda DeıLıez qardaS CsKeYFI Akıoz.Bıde Sen Mac Wermıosun bız aLıoz ;]
fark edermi 3d de oradada geçiyor , biz yendıgımız macları paylasmadık . sizin maclarda attıgım fragları , yedıgın tkları ne cabuk unuttun :)

Eqer MusLumansan Bu Yemınıme ıNanırsıN >>>Kuran Carpsın HıLe We Benzerı BıseY kuLLanmıYorum Sadece CFG Ve bıLek.<<< Kaan aYkuT Ben cLanımdakı Herkese Bu Yemını eTTırırım Sız aYık oLun eTmıYenede qq Cekerım ;]

Good Luck ...

o zman kekoya gülle güle çek bakıyım adam 3d açmıs kapatırken ssni çekmiş amk bide burda hava yapıyolar ezikler :D

o zman kekoya gülle güle çek bakıyım adam 3d açmıs kapatırken ssni çekmiş amk bide burda hava yapıyolar ezikler :D

bu konu kılıtlenmese ıdı :D o 3d mı yoqsa scrıp pack mıydı kaan abınız nasıl rezıl olduysa sızde ole rezıl olurdunuz sımıd kaan abınmızı forumda goremıorum :D botsunuz scrıp

bind "f5" "buy_screenshot"

yaz bot bakalım ozamn karsına ne cıkcak :D :D lutfen saygısız lık qq :D :D

allhım ne gunlere kaldık bu botları basımız dan eksık etme yarabbım :D:D

buy_screenshot hıle dıorlar :D:D allahım buna da hile diolar. mamy kaan ı rezil etti bi de bu botlar başımıza Cıktı : d

fark edermi 3d de oradada geçiyor , biz yendıgımız macları paylasmadık . sizin maclarda attıgım fragları , yedıgın tkları ne cabuk unuttun :)

BizLe KAç Kere Maç YapTınız aYkuT 1 Siz aLdınız 3 aY Önce 1 de Biz Aam Biz Fark Yemedık DosTum ;]

gele Muhammed Abi .d.d

Geri