Marginal Gerçek Yüz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burada emek harcadım diyen Marginal yalakalık yaparak süper moderatör oldu buralara geldi.Bende yalakalık yapsam şuan admindim be kardeş. (; ama biz yüzsüz degiliz o kadar.

senın sorunu cozecem ben murat sen raat oL ;) calısmalara deyecek kardeşım yalakayla olmucak.

adam 2 dakika'da cfg coder oldu arkadaş ne anlamadım.copy paste yap cfg coder iyi mi.bende o kadar cfg paylastım ama yalakalık yapmadım hala d.modum.Ben bilen biliyor sen gelip geçicisin ama biz burada kalıcıyız kardeş.biz senin gibi fake üyelikle kendimize teşekkür edip konu kasmıyoruz :D

Bakın burası tartışma forumu değil. Sitede reklam yapmadığı sürece bizim için herhangi bir sorun teşkil etmez. Giden gider bizde zorla tutmuyoruz zaten. Çıkış sağ üst köşede, tıklayıp evet diyin gidin.

Rejuav arkaşımızda bişeyleri göstermek için emek harcamız sonuçta sağolsun fakat o kadar önemli bir konu değil, sitemizde reklam yapmadığı sürece rütbesine dokunulamaz.

Burda kapanması temennisiyle...

Bakın burası tartışma forumu değil. Sitede reklam yapmadığı sürece bizim için herhangi bir sorun teşkil etmez. Giden gider bizde zorla tutmuyoruz zaten. Çıkış sağ üst köşede, tıklayıp evet diyin gidin.

Rejuav arkaşımızda bişeyleri göstermek için emek harcamız sonuçta sağolsun fakat o kadar önemli bir konu değil, sitemizde reklam yapmadığı sürece rütbesine dokunulamaz.

Benim amacım herkesin gerçek yüzünü göstermekti arkadaşı kötülemek gibi bi amacım yoktu ama böyle bişey diyince dayanamadım.

Burada emek harcadım diyen Marginal yalakalık yaparak süper moderatör oldu buralara geldi.Bende yalakalık yapsam şuan admindim be kardeş. (; ama biz yüzsüz degiliz o kadar.

HaKlısın MuRaT'can :)

Yazık Vallahi de yazık billahi de yazık. Utan Utan. Otur ağla. Harun çok gaddarsın. TÜm forum artık marjinali dışlıcak. Sen çok kötü kalpliymişsin be marjinal. Netbilgini seni çok seviyordu ama sen onu aldattın. Ben şmdi bi forum kursam seni onu sunu bunu cagırsam nolurdu. Soyle bana nolurdu ! O fotografındaki Hellsing ten biraz örnek al o erdemli bi vampir. Ama sen ne parazit bi kan emiciymişsin be marjinal.

Kardeşim Ben Diyorumki Tanıdıklarımı Çagırdım Konuşturmayın Beni Kardeş Forum Benim Paylaşımlarımı Bilir Tekrar söliyorum Asıl Dostlugu Netbilgini.com Dan Aldım Üyelerinden Savaş Osman Ege deniz İbo Sercan Vb Kişilerden Aldım Bunu Sana Anlatmak Zorunda Deilim Kan Emici Degilim Mallar Gibi Foruma Reklam Yapmadım Gene Tekrarlıyım.bunuda Belirtmek istiyorum.

Kardeş Hayırdır Yalakalık Senin Varmı Cs 1.5 te 4 sabit hergun 50 konu Açan Sen miydin Şimdi Son Yazdıklarını Yayınlattırma Bana Senin de Ne oldugunu Biliorum.

sen tabı paylasım yapıcaksın bılader gorevın ney ? eskıden bole deıldı bu forum smdı 106000 userı super yapmışlar ;)

İşimi Ben Biliyorum Sen Soliyemessin O Yonetimin Bilecegi Kardeş Seni İlgilendirmez Her Mod Yapanları Sanamı Sorucaklar.

Burç Teşekkürler Beni Bilen Biliyor Ama Sen Fazla Bilmiyorsun Sanırım Senle Tanışamadık Düzgün.Yorumun İçin Teşekkürler Konu Kilit + Siliyorum.

Kesin artık !!!

By Burç-x burada sana katılmıyorum. Sonuçta msnden de olsa forumdan adam çalıyor bence bununla bir üst rütbeler ilgilenmeli.......

Ne diyim siz bilirsiniz ben sizin yararınız için açmıştım hani yoksa bi yerimde değil yanlış anlamayın isteyen istediğini yapar sadece gerçek yüzünü görün bu bana yeter isterseniz beni banlayın şuan farkedermi :)

Beyler giden gidebilir biz bişey demiyoruz. Gitmezsede biz güzel yol veririz.

Ben ne diyorum anlamıyormuyum ? Sitede reklam yapmadığı sürece sorun yok. Artık fazla uğraşmayın...

Geri