MechuL^ 4 GKHN orji v1.6 @Steam Config

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MechuL^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

MechuL^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
MechuL^
1.6 configimi paylasmak istedim sizinle aim kayması gibi bi şacmalıklar yazmaya gerek yok isteyen indirip kullanır.

1.6 configimi paylasmak istedim sizinle aim kayması gibi bi şacmalıklar yazmaya gerek yok isteyen indirip kullanır.
Paylaşım için teşekkürler kanka,denemeyen bin pişman olur :D MechuL s1nq akar hacı :)

Sagolasın ibrahim.

ex_interpi neden "0.05" kullanıyorsun ?

pc"n güzelse snde yap benımkisi kötü ama 0.01 yaptıgımda mermım gıtmıyor ekran bıraz bulanık oluyor göz agrıtıyor.o yuzden yapıyorum

Gökhan gzl cfG .. ;) Başarılar bu arada

sağolasın gökhan 1.5 uygun mu ?

Eyw knka.
Netbilgini Şokta :(((

Başarılar. ex_interp ayarı en ideal hangi derecede olmalıdır bi yardım edermisin ex ayarı girmeden oynuyorum değerini bilmediğim için ? 0.01 mi yoksa 0.05 mi yapmalıyım.

Başarılar. ex_interp ayarı en ideal hangi derecede olmalıdır bi yardım edermisin ex ayarı girmeden oynuyorum değerini bilmediğim için ? 0.01 mi yoksa 0.05 mi yapmalıyım.
ben lan game'de 0.05 yapıyorum internet üzerinden ise 0.01 yapıyorum pc'n sağlamsa 0.01 idealdir :)

kardesım ideali 0.01 dir

bnde landa 0.02 yapıyom mermı sımsek qibi qdiyor ama 1.5 için :D

Geri