[MechuL^] Buda Benden s1ze Hediyem oLsun!jpg Biçiminde SSler İndirmenize Gerek Yoq. !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MechuL^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mechulmusun neysın yıyosa sKy NeT yada FeDai razeylen vs yap

kardes Ben Screen shot inanmam video cek koy ozaman neyin ne oldugu belli olur WALL HACK OLMADIGI NE MALUM A NORMAL FRAG BUNLAR BU ZAMANDA ANCA WALL HACKLA YApılır

Sımdı herkes eskısı gıbı Ezık degıl

pekı mechuL qardes ben turkıye 2.tRox`s diye konu actım troxs senı yenmedımı ha yenmedı dıyelım sne onu yendıysen ss k0yda q0relIM :(

hellalde lınk yok

qokHan hLL olsun ne diek guzel FragLar yapmısın Da ` Bi Sorum oLacak Kac senedir bu Ss Leri TopLuon :D

trox botu senı sıkmek farz oldu qalıba suan ist de calısıyom bi köyde bayrama qeldıqımde ewe netı baglatcam anam avradım olsunkı herkesın onunde sw ayarlayıp senle vs atıcam o zaman ne dicen cok merak edıyom ulan sıze delıkanLı dıyenın aq kjimiLeride vall diyor kardesım movie var da koyamıyom koycam aam a kimileride razeyle fedaiy Le vs at diyor sana sadece suınu söleyım hıc farketmez ! fazLa onlıne deqılkım qelmek için 7 km yol yurumem lasım ist ama aq yeri köy burası ist se bisim orası paris aq

qweqw Bot Troxs Banada cFq aT 3d atıyım di0 :D:D

Salla gokhan Bebelerle ugrasmaya degmez ws istiosa at Sw aYarLarım Ben ;)

hLL qokhan abi :)

yorumLAr için ty

helal olsun kardesım sen ne yapcan mılletın lafını cfg deılm dıosn oyledır hll olsun wallaha :)

wall hack açmış bide kasıla kasıla gösteriyo eziq

Geri