MECHULLe Yaptıqım Vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

IdeasCannotBeKilled

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
IdeasCannotBeKilled
MechuLLe Yaptıqım Vs'de kaybettim... Gerçekten Süper player... Ama ii'bi cs'ci tanıdım arkadasm oldu şansLyım :)

Herkeze TşkrLer .. TebrikLer MechuL ^

Konu Bos qreksıZ :S:S

Bükemediqin biLeqi öpeceksın :D warsa baska atmak ısteyen msn ekLesin yapaLım scol feLan farketmez

heauehau :D OnuRcan Konu AÇmışdın Meydan OkuoDun Kötü OLmuş Snn İçin haha :D Geçmiş OLsun

Ezuhahuahu Bide artist artist meydan okuodun :D:D ehuahau haha :D:D

qokHan bi ara daha yaparız ws gecenkinde el verdik ama zor aldın neYse konu gereksiz bos konus acmmayın

Zor aLmadım Sadece tAkmıyodum tAktıqım zaman yha 3 d oluyoz yada vall scol sw wardır yaparız cfq qırılmıyor bıle sw re ozelden msn bakın ekLemenız yeterLıdır

Bükemediqin biLeqi öpeceksın :D warsa baska atmak ısteyen msn ekLesin yapaLım scol feLan farketmez
yaw sende hemen havaya girme cfg kralısın belli :D hayatının öle bi cfg sini yaparımki sen deil KabaL gelse tanımam haha

ekLe msn durduqun hata 3.5 ataLım ?

yalnız baştan söyliyim bende tükenmez wall var sonra buraya gelip ağlama :D

Gökannnn ezikk xD gel ws atak xD ezcem sni xD

Sende yorum yaptın yha dmm :D dmm artık cs bırakıyom qwewq :D

ulan ezq stnm baska bısıle yenemıyonuzkı ?

eqwewqe aimi açarsan dedemde kinq olr xD xD Şaqaa xD

adam kinq abi adam pro :D yenceq tabi :D

Bu konusu konustuk bılıyodum ama ? 1 olr 2 olr her seferınde a1m deme :@ psikopata bagladın busra ! bundan sonra yaptıqım vs lerı movıe alıcam koycam o zaman ne dıcenız cok merak edıyom ?

qwewqeqw oke gökan tripe bağlama :D şakasına diom ya xD aynı cfq bendede var xD
aim maim yok :D olsa king olrdm xD aMa süper cfg xD devamını beklerim :D msn den konu açarsın
tek download ı ben yaparım

dmm olr zamanı var daha cfq koymanın ben sana atarım koyarsın foruma

méChuLL ortalıqı kasıp kavuruyon silipkot . paşalı . doqukan (oynuyormu bilmiyom bu cs ) ws ws .. eer bunlarıda yenerse adın tarihé qÇéR :D:D

MechuL^ h_serseri_1905@windowslive.com sana oyunaleminden adam getiricem onunla vs yap burdadakileri ezmiş olabilirsn ama Her yerde saglam player bulamassın socl 3.5 de yapıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri