"Memnun değilim"

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Şenol Güneş, dün tesislerde basın mensuplarıyla bir araya geldi, önemli açıklamalar yaptı. Güneş, çok kolay puanlar kaybettiklerini söyledi, “Oyunumuzdan memnun değilim” diye konuştu

fft104mm1959130.jpg

Şenol Güneş, tesislerde düzenlediği basın toplantısına, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak başladı. Ardından gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, Beşiktaş maçına beklediklerinden iyi başladıklarını söyleyerek, “Rakibin taraftar baskısı ve final maçı niteliğindeki oyun anlayışının bizi zorlayacağını, bizim de bu zorluğu aşmak için hazır olmamız gerektiğini biliyorduk. Oyunun kontrolü tamamen lehimizeydi. İkinci yarıda gol yiyinceye kadar böyle devam etti. Sonrasında rakibin pozisyon bulduğu maç oldu. Oyuna sonradan soktuğum futbolculardan istediğim verimi alamadım” dedi. 8 maçta 13 puan topladıklarını hatırlatan Güneş, “Beklenen şey 20 ve yukarısı puan olmalıydı. Beşiktaş ve Fenerbahçe beraberlikleri normal kabul edilebilir. Ama diğer maçlarda bizim için beklenmedik kayıplar oldu. Rakiplerin aldığı kötü sonuçlar da bizim eksiklerimizi görmemizi engelledi” dedi.
‘Federasyonun yerinde olsam...’
Geçtiğimiz sezon rahat gol attıklarını ancak çok gol yediklerini söyleyen başarılı teknik adam, “Bu sezon savunmamızı düzelttik ancak gol üretmekte zorlanıyoruz. Ortaya koyduğumuz futboldan memnun değilim. Daha iyi olması için çalışıyoruz” diye konuştu. Şenol Güneş, Galatasaray-Cluj maçındaki yoğun yağmur sonrası zeminin adeta göl olmasının hatırlatılması üzerine, “Ben olsam federasyon ve Digitürk’ün yerinde, buna müdahale ederim. Kesinlikle sahayı ben yaptırır ve kulüplerin alacaklarından bu parayı keserim. Yoksa bu iş düzelmez. Halı gibi saha olmalı. Bizde en iyisini yaptırdığımızı düşünüyoruz ancak yeni yeni toplarlayacak” ifadelerini kullandı.

Geri