mermilerin kayma sorunu

0
EXE RANK

Nomorekill

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Nomorekill
Öncelikle selamun aleykum beyler.size cs hayatım boyunca olan sorunu dile getirmek istedim. başlıktada anlattığım gibi mermilerim kayıyor, millet oyunlarda colt ile 3 vuruşta adam alırken, benim mermilerin sağa, sola kayma nedeni ile tararken sadece sağ-sol kol atıyorum. 4 vuruşa 74 vb hasar veriyorum. mermiler cross dışından sağa, sola kayıyor. eğer bu sorunumu çözebilecek olursa bütün girdiği entrylere teşekkür edicem. size speedtestten sonuçları vericem, gerekirse video koyarım.

mesela bakın şu adama;
adamın mermilerinde kuruş sekme yok. veya başka playerlarda.

pingib.png
[/url] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Resim gözükmüyorsa:
http://img695.imageshack.us/img695/200/pingib.png

Dandik Cfg kullanırsan Sekme olur kardeşim .....

Anti recoil kullan :D

hayır dandik cfg değil, cfg bile kullanmıyorum.
cfgde gl,cl,hud,rate ayarlarından başka ayar yok. 13 kb zaten.
anti recoil derken :P

Ekran ayarın d3d ise kayma yapar open gl yap. Rateleride su sekil yap
rate 2500
cl_up TAB 101
cl_cmd TAB 101

Flood Atma..

[quote="-Heads Master`s |]Sana ne oglum Sana giren çıkan bişeymi var modmu sandin kendini .....??[/QUOTE]

Arkadaş sadece uyarıda bulunmuşta size ne oluyor buyrun moderatör olarak bende sizi uyarayım sizin bu üslubunuzu napıcaz?

Terbiyesizlik yapmayın beyler ! :@

yok mu gerçekten yardım edecek. adamın pingi 49, benimkide 49. ama adam tararken mermileri hep cross içinde kalıyor.
cmd 101 falan demeyin olmuyor. varsa yardım edecek her entrysini + oylicam.

cfg kullanmıyorum dediğine göre cl_dynamiccrosshair 1 olmalı onu 0 yap ama bu komut crossun açılmasını engeller, sekmeye pek etkisi olmaz, belkide bunu söylemeye çalışıyosundur.
yukarda arkadaşların belirttiği şeylerle yada bunla olmuyosa sende herkesin genel olarak yaşadığı recoil sorununu yaşıyosun ki bu çok normal, mermi dediğin tarayınca seker, ikişer üçer atcaksın, headına headına :D

Geri