1
EXE RANK
SteLL*
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar görüyorumki birçok kişi metin2 çin kore japonya serverlerini bulamıyor işte size çin serveri
Çinserveri:??? ??? ???? - METIN2
Üyelik sayfası:??? ??? ???? - METIN2
Çeviriler;이름,주민등록번호==ad---+---sosyal güvenlik numarası
Önce çinserverine giriyoruz sonra orda üst menüdeki"MY İNFO MANAGER"e giriyoruz
sonra en alta iniyoruz
sonra "이름"yazan yere adımızı yazıyoruz
sonra "주민등록번호"yazan yere sosyal güvenlik noyu yazıyoruz ve üye oluruz
Biraz daha açık anlatmak gerekirse benarkadaşım için arıyordum söyledigine göre 1 saatte 5 lewel olunuyomuş çok istedi bende buldum
Önce ??? ??? ???? - METIN2 ye girdim sonra
sonra Herzaman kullandıgım sözlük sitesine girdim Text and Web - Google Translate bu orda her dil var korecede çincede var herdili hepsine çeviriyo buraya türkçe oalrak üyelik yazdım işaretlere baktım Metin2 my ınfo manager de işaretler aynı sonra ordaki yabancı terimleri kopyaladım "이름"Bunun gibi google sözlük de koreceonu yazdım boşluk bıraktım türkçeye çevir dedim :"ad"şeklinde çıktı felan
BEN SİZE ÇİN SERVERİ SİTESİNİDE
ÜYELİK SAYFASINIDA
ORDAKİ TERİMLERİN ANLAMINIDA
SÖYLEDİM
HATTA EN İYİ AMA AZ BİLİNEN SÖZLÜK SİTESİNİE DE SÖYLEDİM ARTIK YAPIN
Çinserveri:??? ??? ???? - METIN2
Üyelik sayfası:??? ??? ???? - METIN2
Çeviriler;이름,주민등록번호==ad---+---sosyal güvenlik numarası
Önce çinserverine giriyoruz sonra orda üst menüdeki"MY İNFO MANAGER"e giriyoruz
sonra en alta iniyoruz
sonra "이름"yazan yere adımızı yazıyoruz
sonra "주민등록번호"yazan yere sosyal güvenlik noyu yazıyoruz ve üye oluruz
Biraz daha açık anlatmak gerekirse benarkadaşım için arıyordum söyledigine göre 1 saatte 5 lewel olunuyomuş çok istedi bende buldum
Önce ??? ??? ???? - METIN2 ye girdim sonra
sonra Herzaman kullandıgım sözlük sitesine girdim Text and Web - Google Translate bu orda her dil var korecede çincede var herdili hepsine çeviriyo buraya türkçe oalrak üyelik yazdım işaretlere baktım Metin2 my ınfo manager de işaretler aynı sonra ordaki yabancı terimleri kopyaladım "이름"Bunun gibi google sözlük de koreceonu yazdım boşluk bıraktım türkçeye çevir dedim :"ad"şeklinde çıktı felan
BEN SİZE ÇİN SERVERİ SİTESİNİDE
ÜYELİK SAYFASINIDA
ORDAKİ TERİMLERİN ANLAMINIDA
SÖYLEDİM
HATTA EN İYİ AMA AZ BİLİNEN SÖZLÜK SİTESİNİE DE SÖYLEDİM ARTIK YAPIN