-mF (VS) [Non] '

[quote="']lan veledi zına ben zaten gdr clanın cpt sıyıım kıme neyın yalakalıqını yapcam qelmısım burda 3 qunluk bebelere kelıme yapıyorum senın abın fln varsa ona sor bızı kocum sımdı gıt sıcda bozunla oyna o ellerınlede yemek ye tm uza .[/quote]

Oooo adam GDR clanının captanı beyler . Sanki SK 'nın kaptanısın mk :D abime gerek yok da sen niye konuyu anlamak istediğin gibi anladın onu merak ediyorum.Ben orda ne anlatmısım sen ne anlıyorsn.Ne çekiyorsun kimyasala filanmı bulaştın.Beyazdan uzak dur derlerdi de inanmazdım.

Oooo adam GDR clanının captanı beyler . Sanki SK 'nın kaptanısın mk :D abime gerek yok da sen niye konuyu anlamak istediğin gibi anladın onu merak ediyorum.Ben orda ne anlatmısım sen ne anlıyorsn.Ne çekiyorsun kimyasala filanmı bulaştın.Beyazdan uzak dur derlerdi de inanmazdım.
senın kucuk akıl kapasıtenle bas basa bırakıyorum . daha yenısın cahıllıgıne verıyorum koccum .

[quote="']senın kucuk akıl kapasıtenle bas basa bırakıyorum . daha yenısın cahıllıgıne verıyorum koccum .[/quote]

tamam ben yeniyim sen eskisin sen kralsın şimdi bi s'ktirip gidermisin ?

la olm yazmiyim yazmiyim diyorumda getir şu teamı atalım maç fevzimisn neesin nondan 3 el almış diye nasıl seviniyo binlerce maç attık hangisinden 3 eli veripte kaçmışıs nesin olm sen d2 de taşşak geçtik adam nukede 3 el almış diye ss koymuş hadi team çıkar

la olm yazmiyim yazmiyim diyorumda getir şu teamı atalım maç fevzimisn neesin nondan 3 el almış diye nasıl seviniyo binlerce maç attık hangisinden 3 eli veripte kaçmışıs nesin olm sen d2 de taşşak geçtik adam nukede 3 el almış diye ss koymuş hadi team çıkar

Olum siz gerizekalımısın malmısın nesiniz amk.Benim anlatmak istediğim ney senin anlamak istediğin ne ak.Küfür etmeyeyim diyorum adamın sabrını zorluyorsun.Allah'ta beni böyle sınıyor arkadaş ya.Ne nondan 3 el almışız non kim aq insan değilmi o clandakıler siz vampirmisinz gardaş ? malmısın anasını satım bı yukarda yazdıgımı okuyun ondan sonra olayı gercekten zeka kapasıtenın aldıgına ınandıgın an yorum at . Ben ne demişim bak ? D2 ' de 4-0 öndeyken.Siz sw sahıbısınz baskası gelıyor banlıyor bızı.Sonra d2 de yenıyorsunz.Nuke gecıyoruz nuke ondeyız adamların işi çıkıyor bu adamlarn sız ondeyken hıc işi çıkmazmı anasını satım.Veya işi çıkıyor nye 6 kısı tsde onlıne.Afk deme bana afk'yse afk odasına gıtsın benm anlatmak ıstedıgımı sız kactınz veya cart curt değil.Anlatmak istediğimi anlıyacak zekan varmı bilmiyorum ama bi yukarda 3-5 kişi anladı (Buci vs.) Neyse iyi forumlar .

[quote="']suanda bıle cocukca konusuyorsun karsıma cıksan abı dıye aglarsın be sanalcı genclık ıste .[/quote]

Çıkta bi yalvarayım ?

[quote="']ah ulan ah ıstanbulda yoksunuzkı ayagınıza gelıp . kırayım kemıklerını .[/quote]

Madem şehir değişikliği yapmıyacan.Öyle çıkarsam karşıma diyip boş laf yapma . İşin rast gelsin dahada yorum atma istersen

Madem şehir değişikliği yapmıyacan.Öyle çıkarsam karşıma diyip boş laf yapma . İşin rast gelsin dahada yorum atma istersen
kasımda askerım yanına ugrarım kocum ankara . sıkma bıze yer mekan fark etmez

[quote="']kasımda askerım yanına ugrarım kocum ankara . sıkma bıze yer mekan fark etmez[/quote]

heh kulağına sıçtığıma bak hele başka şehirden gelecen semtime gelecen yanıma uğrucan . Bi kurbanın oluyum gardaşş yorum atma senlemı ugrascam amk ne cok hasımımız varmış

...............................nokta kadar degersız bır adamsın cocuk .

[quote="']...............................nokta kadar degersız bır adamsın cocuk .[/quote]

Aynı şekil sendeee

Kendinizi çok yükseklerde görüyorsunuz mf clanı az aşşağı inin burda ruzgar vs büyüklerinizle düzgün konuşun biz nasıl abi diyorsak siz de abi diceksiniz ne saygısız insanlarsınız siz harbidende önce kumda oynayın .. senden 5-6 yaş büyüklerine gardaş falan ne ayaksınız lan siz sanalda artistlenmeler falan bu adamlar sizi reelde görsene hayatınızı sikerler ne boş boş laf yapıyorsunuz burda klavye delikanlısı seni. Lamer herif seni inferix bilmem gh le kasmakla adam olunmuyor sxe wall çıkmadan önce burda bi jitan iyidi siz ne zaman sxe wall çıktı o zaman maçlarda frag atmaya başladınız şuğan cs aleminin % en az %55 wall eminim bunada onlardan biride sizin team emmi koçum yok tw vereyim bana öyle numaralar yapma sikerim o tw nizi sizin allah allah ya adamlara bak foruma 2 gün önce geldiler bizi sikecekler . vay anasını be 2.5 yıldır burdayım daha bunlardan çok var mk botları sizi

Neyse görüşürüz gene ban yiycez ama olsun

Gene non o kadar iyi değil vita vs vital force falan so gidin nasıl eziyorlar bir el alabilirmisiniz bakim

Geri