Micro Justice ve GameOver Bakın Gerçek Ne :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
tartışma yaratan konular açtıgım için özür dilerim

Eğer bu konulara sövdüğüm için ban yiyim. Onlara attırmassam ****yim.

40 kere sxe atmışım :D 1 kere sxe attgım adam sw nasıl geldi de 40 kere attım :) yok böle bişey yaa istersen 10 milyon tanıdıgın olsun adam olmadıktan sonra neylemiş o kadar adamı ?

al işte :) la senin cclanınla sorunum yok senlede yok kımseyle sorunumuz yok. ancak attığın iftiralar a karşı bu ss yi aldık ve 20 yasımdayım dıyorsunuz sen ve kardeşin. anca kendini kandır :)

clanında ismim yazıyo topicde insan gibi sordunuz yazın dedik sonra baktım küfürler laf atmalar iftralar almış gidiyo ? bu forumda savunsunlar sizi? ama biliyoruz savunanların çogu gene siz farklı üyeliklerden girin yazın ? biri kanıt göstersin size yaptıgımız bi hata vs daha girmem forumuna. forumda snn miş bu arada qweqwe :)

gel ibo cam acsın amına kodummun noobu benim mahalledemde oturuyor merak etme bebek değil sizin gibi

tamamen çekemedikleri için uydurulan masallardır... c * s oyncu kingi ibo var mı bir şey demeye gücünüz :)

al işte :) la senin cclanınla sorunum yok senlede yok kımseyle sorunumuz yok. ancak attığın iftiralar a karşı bu ss yi aldık ve 20 yasımdayım dıyorsunuz sen ve kardeşin. anca kendini kandır :)

2o yaşında oLan küfredemez mi bot ? ibo dan cfg dilenen birisin sus.

clanında ismim yazıyo topicde insan gibi sordunuz yazın dedik sonra baktım küfürler laf atmalar iftralar almış gidiyo ? bu forumda savunsunlar sizi? ama biliyoruz savunanların çogu gene siz farklı üyeliklerden girin yazın ? biri kanıt göstersin size yaptıgımız bi hata vs daha girmem forumuna. forumda snn miş bu arada qweqwe :)

Seni öylesine yazdım artık güncel konuya bak ismin yazmam botları almıyom clana artık. Sende iboya cfg master diyip 5o kere banLadın :)

Sonuç oLarak siz qq verin. nokta.

:D :D :D Kopdum kraL Kjnq :) :) :) ana awrat kufur etmişim ahaha tmm anLıom seni khardesh`s babasın yaw sen :D

öLeyim c$ nin de buranın da kraLıyım bi sorun ?

Tmm :D oLesin Yok desem ZırLarsın şimdi SenLe urasmayak :D

sorun asdasdsa :) soru sordu hayret küfür etmedi :)

ahmet cs de de çok iyidir gerçekte de bana cam açtı 1-2 kere. adam artist :) alayına dimi ahmet abi

isterse 6o yasında oLsun adam deiL ! :D

Ahmet bu forumda bulabileceğiniz en iyi insanlardan biridir ona çamur atmayın :) adam olmayan sizsiniz. bana da açtı cam bak bakiyim üyelik tarihime bu forum daki herkesi bilirim. Bazıları ********dir ama ahmet bulabilceğiniz en iyi insan.

siz adam deilsiniz zuhaah klekeekek xD ahmet yürü be knk herkesin derdi olmuşsun

Ya haLa konusuo bunLarda :D Arkadasım Bize kufur ettimi etti Ben ona kufur etmedigim haLde iftira attı kufur ettin die 2o yasında demişim ben ona buda iftira. ne diom sana isterse 6o yasında oLsun ama adam oLsun biraz !

bakın bu saatte bile kaç tane arkadaşım çıktı :) sizin 1 tane yok 3 kişi kendi aranızda grup yapıyosunuz. 9 ay bekleyin 5-1o çocuğunuz olur onLara yazdırırsınız xD

:D Sakacı cocuk :D Benm arkadasLarım war merak etme sen SanaL aLemden pek fazLa arkadas yapmıorum.SanaL aLemde sayıLı arkadasLarım war ! Sen kendini Kandır oLe dierek :D

pıhahaha :) msnden yazıyolar boşver o bebeleri herkeze aynısını yazıyolar yorum atmayın diorum bulaşıvı bebe virüsü bunlar :) bizde antivür bebe emziği oldugundan bi etkisi olmuyo :) bişeyede çok şaşrdım cam açıyo tm bişe demiyoz bizede açsın sövmesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri