Micro Justice ve GameOver Bakın Gerçek Ne :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laptopumu iboya ***ürüp actırtmassam ... noobsunuz belli de bu kadar belli etmeyin.nette ibonun cs3 ten ban yediği günü hatırlıyorm cs3 giremiyoduk ;) çok konuşma yol aL

sizi takan mı var sanıyosunuz :) gece değil sabah açsaydınız ban yerdiniz de neyse 0k by3.# nabs :)

ahmet kocum topluya aldığın adamları doldurmuşun nb ye neyi tartışıyosun kocum bak dalgana :) olgun davran kımsenın anasına bacısına kufur etmeye hakkın yok senin tamam mı ?
yoksa seni realde büyünce cok pis yamulturlar zaten realde boyle olduğunu sanmam. 7 24 pc desin ona lafım yokda adam olmayı öğren iftiradan uzak dur. :)

bakın bu saatte bile kaç tane arkadaşım çıktı :) sizin 1 tane yok 3 kişi kendi aranızda grup yapıyosunuz. 9 ay bekleyin 5-1o çocuğunuz olur onLara yazdırırsınız xD
pff biz senin gibi bebe değiliz demekki başkasının arkasına saklanmıyoruz yorum istemiyoruz arkadaşlardan yoksa nb ağlar :) rahat ol 100 yorum yersin sen
allah bilir zırlamışındır gelin nolur yorum atın şunlara die :F bu arada khardesh ahmet- post kasma

gerekli, açıklamayı yaptı mert son nokta.

kanka yat uyu yarın bu laflardan sonra diyor ya cs kralıyım : D nb nin kralıyım felan :D
bu laflarından sonra bilmem neyin kralı olacak adam kinq :)

La tamam susun kendi konunuzda reziL oLdunuz :)

yatıyorum knk bu kadar post yeter ::::)

milletten cfg isteyen adamlar deneme moderatör oldu kendini bişey sanıyolar :) o modlugun yarın silinmesin?

Sizin gibi kişiliksiz insanlar yüzünden ahmetin tersine denk geLmişsiniz :] sonrada adam kotu oLmus ne kadar kucuk kisilikli insanlarsniz siz oyLe :D biraz buyunde empati kurun adami delirtin zivanadan cikarin ondan sonra kufur etti diye haLa yirtinin sizii bebeLer sizi bide post muhabbeti yapip konudan siyrilmaya caLisiyolar.Bunca zamandir tanirm ahmeti bana bir kez sinirli davrandigini gormedim ? adamina gore muamele yapiyo demekki :]

bunca zamandır ne zmandır 2 aydır peh :P biz herşeyi kouyduk ispatınıda yaparız siz istediğiniz yorumu atın aferin size iyi kandırlıyosunuz böle dewam edin.

kandırılma?

gayet iyi anladın bence :) yeter bukadar kes.

hadi keselim yatalım byler :) size laf anlatana kadar ahmet abiniz adam olacak :)

he ya 2 aydir noLmus 2 aysa ? sizin gibi her allahn gunu cfg istemiyorum ya adamdan :D zaten istesemde atar :D demekki sizin yanlisiniz oLmus laf koyunca size zorunuza giidp kin tutarsnz :]

mahaLesef benim saygim var yaa baska yerde takilsaniz ? :P

pıhahaha :) msnden yazıyolar boşver o bebeleri herkeze aynısını yazıyolar yorum atmayın diorum bulaşıvı bebe virüsü bunlar :) bizde antivür bebe emziği oldugundan bi etkisi olmuyo :) bişeyede çok şaşrdım cam açıyo tm bişe demiyoz bizede açsın sövmesin :)

koptum .... :D

Sadece bişeyi merak ediorum.İbo ve sen 2-3 senedir bu forumda takıldığınızı ve eski nicklerinizin olduqunu söylüyorsun.

Peki neden bu nickleri açıklamıyorsunuz ? Niye saklamak istiyorsunuz

konu kilit..
tartışma yaratan konular açmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri