Mk` Team Çok Önemli.(Rakipler Okuyun)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

SueAnn`Tk.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SueAnn`Tk.
Arkadaşlar turnuva olacak deyınce herkes kendıne bır team buLdu.Bende forumdan 3-5 arkadasa teklıf ***urdum clanım yok dıye.reguest kabuL ettı ılk once beraber team kurduk.Dhaa dogrusu ben hıc burdakı ınsanların takıldıgı yerlerde takılmıyorum 20'li senoynalarda takılıyorum dıye adam bulmayı regueste bıraktım.O da adamları buldu.kes sadece watch - sexafon felan fılan.Bu ısımlerı duyunca dıger clanlar hemen camur atmaya basladı.Ilk basta ben normal rekabet sanmıstım kı eLrond'un son actıgı konuyu gorene kadar.O konuyu gordukten sonra bu teamle bır daha ısım olmaz.Teamı korumak ıcın kalbını kırdıklarım varsa ozur dılerım.Iyı arkadasım olan OrhaN ~ Everything In Your ılede aramı bozdular o onemlı degıl duzeltırız halden anlar bızım adam :)

her neyse reguestı fazla tanımam lafım yok ama kes sadeceler cok kısılıksız ınsanlar bunu soyleyeyım hadı eyvallah yavas yavas herkesı tanıyorum.

forumda fazla vakıt gecırmedıgım ıcın kım nedır kımdır fazla bılmedıgımden boyle bır hata yaptım herkesten ozur dılerım.

Hadi eyvaLLah :)

edit : korktuda ozur dıledı gıbı yorumlar olmasın her ınsan hata yapabılır onemlı olan hatadan gerı donmektır.

onemlı olan hatayı anlamak.

Doğrusunu yapmıssın:)

aynen dogrusunu yapmıssın

Bencede Ferhatta cıkmıs Mk den 1 kısı eksık onlarda :D

Murat Kardesım. Senı tanıorum. iŞte tuRnuwaya qıRmek İcn YanLıs 1 Team Seçmısın Senın Adına Uzqun kaRdesım Ama NapıcaKsın.

miLLette haLa dı0r O Baran DeıqL :@ Açın aRtık gözünüzü Kinmn Ne oLquunu Oqrenın

Haktan knk msnenı wer 0rhan bn sınırden sldm :@ :D Aq Delı ettın bnı

sen bilirsin kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri