Moderatör Alımı

Günlük online Sürem : 18 saat
Moderatör Olmak İstediğim Kategori: Knight Online.
Burda yeniyim ama forumtr,turkeyforum,forumuz.biz,linuxnet de moderatörlük yaptım.

Günlük Online Süreniz : Hafta içi 2-3 Hafta Sonları 5-8 Arası
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler : Cs Alanında.

Günlük Online Süreniz : Sabah : 10:00-12:00 / 17:30-20:30 =5,6 Saat Hafta İçi - Hafta Sonu : 7/24
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler : Online Oyunlar (Wolfteam Bolumu Olsaydı Oraya Olurdum Ama Genel Yazdım)

Günlük Online Süreniz : Sabah : 10:00-12:00 / 17:30-20:30 =5,6 Saat Hafta İçi - Hafta Sonu : 7/24
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler : Online Oyunlar (Wolfteam Bolumu Olsaydı Oraya Olurdum Ama Genel Yazdım)

Başvurunuz değerlendirilmeye alınmıştır size geri dönüş yapılacaktır.

Günlük Online Sürem 5 saat . Hafta sonları sınırsız .
Bir çok sitede modaratörlük yaptım .

Modaratörlük yapmak istediğim yer cs 1.5 .

Günlük online Sürem : 8 Saat
Moderatör Olmak İstediğim Kategoriler CS 1.5 & CS 1.6 & SKİN BÖLÜMÜ

Günlük Online Süreniz : 6.5 saat
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler : CS 1.6 VE 1.5

Günlük Online Süreniz : 2-10 Arasi Degisiyor
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler : Cs Alaninda

MODERATÖR OLMAK İSTİYORUM !
Online Sürem : 10 saat
Mod Olmak İstediğim Bölümler : Counter Strike 1.5 , Maç ve Vs leriniz , Movie bölümü , Sağlık bölümü , Ekonomi Bölümü !
Yaşım : 17 ' dir

MODERATÖR OLMAK İSTİYORUM !
Online Sürem : 10 saat
Mod Olmak İstediğim Bölümler : Counter Strike 1.5 , Maç ve Vs leriniz , Movie bölümü , Sağlık bölümü , Ekonomi Bölümü !
Yaşım : 17 ' dir

Günlük onlion sürem 7-8 saattir

ünlük Online Süreniz : Hafta İçi 15 saat onlineyim. Hafta sonu 7/24 Denilenecek kadar Online / Msn / Facebook / Destek
Moderatör olmak istediğiniz kategoriler : Cs Alanında Oyun Hataları , Rank Olmasını İstiyorum Görevime Sadığım.
daha önce webmaster sitelerinde moderatör ceo , grafiker olarak görev yapmıs bulunmaktayım.
elimden her iş geliyor kendime ait webmaster sitesi var. [forum] - Facebook İşleri - Msn İşleri Gibi Şeylerle Uğraşıyorum.

geri dönülmesini umuyorum

Geri