Moderatör Başvuruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

jockeя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
jockeя
Sitemiz yeni bir oluşuma girdi bunun üzerine bizde yeni moderatör arayışlarına girdik.Sitemizde boş bölümler vardır tüm bölümlere moderatör alınacaktır.Lütfen 200 mesajdan az olanlar başvurmasın mesajlar bilgi verici olmalıdır.Başvuru için.Günlük aktifliği bulunmayanlara yetki vermiyoruz.

Günlük Online Süreniz:
İsim:
Mod olmak istediği bölümer : (en fazla 5)

Bu bilgileri aşağıdaki yetkili kişiye gönderiniz.gönderdiğiniz zaman başvurunuz değerlendirmeye alınıp en kısa zamanda size bilgi verilecektir.Lütfen attıktan 1 saat sonra başvuru yapmıştım kabul edilmedimi gibi mesajlar göndermeyin.

[COLOR=#ff0000]Method'a pm gönder[/COLOR]

[size=small]jockeя'e pm gönder[/SIZE]

[B][COLOR=red][SIZE=3]styla45'e pm gönder[/SIZE][/COLOR][/B]

şartlara uymayan kimseye cevap göndermiyorum arkadaşlar. Lütfen konuyu iyi okuyup öyle başvuru yapın.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!

Özelden mesajlar geliyor bu konudan başvurucaksınız arkadaşlar.

Özelden mesaj attim admin'lere hiç bir cevap alamadım olumlu veya olumsuz bir cevap verseydiniz en azından.!

Arkadaşlar çok yoğun deneme mod. başvurusu var yalnız bir konuya değinmek istiyorum..

Günlük Online Süreniz:
İsim:
Yaş:Gerçek yaşınız kafadan atmayın illa +18 diye birşey yok,kimseyi kandırmanıza gerekte yok :)
Daha önceki tecrübeleri? :
Mod olmak istediği bölümer : (en fazla 5)

Buradaki gibi başvuru yapıcaksınız ve beklemede kalacaksınız..Ayrıca Cs bölümleri ile ilgili bölümde zaten yeterince yetkili var..

Bu yüzden herkes başvuru yaparken cs bölümü hariç forumda güncel olmayan bölümlerde yetkili olmak isterse iyi olur..

iyi forumlar

Geri