Movie Edit Kategorisi ?

Movie Edit Kategorisi

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
Selamün aleyküm arkadaşlar. Bu anketi yapmak istedim. Çünkü qiovinco ibrahim ile birlikte elimizde yüzlerce videolu anlatım edit dersi var. After effect in derinliklerine inerek neler yapabiliriz hepiniz öğrenin istiyorum. Aynı 3ds max gibi dersler de koyabilirim. Sadece hazır değil üstünde çalışırken kendim yaptığım güzel efektleri de göstermeye çalışabilirim. Lütfen oy ve yorum atalım ve adminler konuyla ilgilensin...

Selamün aleyküm arkadaşlar. Bu anketi yapmak istedim. Çünkü qiovinco ibrahim ile birlikte elimizde yüzlerce videolu anlatım edit dersi var. After effect in derinliklerine inerek neler yapabiliriz hepiniz öğrenin istiyorum. Aynı 3ds max gibi dersler de koyabilirim. Lütfen oy ve yorum atalım ve adminler konuyla ilgilensin...
Güzel düşünce forumun istek ve öneriler bölmünüe açsaydın daha iyi olurdu böyle bir şey olurse bende elimden gelidği kadar yardım ederim..

istek ve öneri bölümüne yazılmıştı böyle bir kategori açılır herhalde hem movie edit dersleri hemde tüm movielerin paylaşılacağı bir bölüm gerçekten güzel olur ! ...

Güzel düşünce forumun istek ve öneriler bölmünüe açsaydın daha iyi olurdu böyle bir şey olurse bende elimden gelidği kadar yardım ederim..

Açtım zaten trakalı da orda fazla bakılmıyo :)

gessin gessin Ayrıca Movie bölümüde isterik :D

gelsin çok yararlı paylaşim olacagına inanıyorum :)

hem de nasıl :P

khardeş dediyse doğrudur :$ geelssiiinn.

Aleyküm SeLam ' TEŞEKKÜRLER.

suarez cevabını beğenmedim :D

Açılsın aqa .. bence cok işe yarar ..

Gelsin tabi ganga bey :R

gelsin gelsinnnnnnnnnnnnn :R

aga bildiğim her şeyi burada uygulamalı anlatsam netbilginindekler Alive yi yaparlar =)

İstek bölümüne gereken yazıldı zaten adminler gerekirse gerektiği zaman yaparlar açarlar bölümünüzü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri