5
EXE RANK
my |ove .~ <3 & so
Fexe Kullanıcısı
-Güneşe ihtiyacım oLmaz benim bir Gün-eşim oLursan~
-KişiseL iLetisine "ünLü değiLim ama iLLaki duyarsın" diyen ergenin ramazan davuLcusu oLduğunu düşünüyorum-_-
-Ayy ben sadece erkekLerLe anLaşabiLiyorum "diyen kızın yanına gidip usuLca "kaça anLaşıyorsun ? diyesim var; ama ayıp
-Simetri takıntım var. Yamuk insanLara tahammüL edemiyorum ..
-ErkekLik mini etek giyen bir kıza eteğini çıkarttırmak değiLo kızı "yiyorsa bakın" diyen gözLerLe yanında taşıyabiLmektir .
-KimiLeri derLer ki: "Bu serseribundan adam oLmaz. "Bende diyorum ki: "Ne yapsınLar peki yanLış hayat doğru yaşanmaz".
-Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksınatıp tutacaksın. Arada bir tutmayacaksın. Düşsün ki tuttuğunun kıymetını biLsin .
-KaLbin kötü yoLa düşmüş kirLi adLarın yanında "kahpe" rengiyLe bakar oLmuş gözLerin hayırLı işLer canın sağoLsun(;
-KarşıLaşırsak sor ki pişman mıyım? OLan oLur biten biter hayat devam eder.
-Ben kimsenin canını yakmadım onLar ateş oLduğumu biLe biLe bana yakLaştıLar .
-Kadın her ihtiyacını karşıLayacak "tek" bir erkeği ister. Erkek ise tek ihtiyacını karşıLayacak "her" kadını ...
-KadınLarı bir kaç dakikaLık zevk oLarak gören erkek! Kimden çıktığına dikkat et(!)
-***Liğine sevmişsin beni Bende ***Liğine söyLüyorum "Gitme !
-Kadının direncini kıran tek şey; hayaL ettiği erkeğin boş çıkmasıdır.
-Canından çok değer versendeondan başkasını gözün görmesede farketmezBirgün geLir Çeker gider G*t gibi kaLırsın karDeş !
-Bu kez kurtuLuşun yok ! PapatyayLada anLaştık.. Muhakkak seveceksin~
-Geçmişin ***inden GeLeceğin Beyefendisi oLmaz
-ParanLa şeref kazanmaşerefinLe para kazan ki;paran bittiğinde şerefin de bitmesin.
-Beni en çok mutLu eden sensin bu hayatta o yüzden öLdüğümde değiL her güLdüğümde hakkını heLaL et bana
-GeL tut eLLerimden soran oLursa "hayata tutundum" dersin <3
-Orucu Allah için tutunfacebook için değiL Lütfen ..
-Şu kızLar fotoğraf çekiLirken sırf göğüs dekoLtesi vermek için eğiLdiği kadar namaza eğiLse cennete gidecek !
-Mini etek mini beyinLeri tahrik eder
-Or*spuLara kürtaj bedeva oLmaLı ki çocukLarıyLa uğraşmayaLım (;
-Erkeğin en mükemmeLi tek bir kadına ait oLduqunu biLendir .
-Tam unuttum dersin manav bağırır 'hıyar 1 Lira'
-Ben dostLarımı hiç satmadım ya 5 para etmezLerdi yada pahabiçiLemez .
-Her ne kadar erkek oLmak aLın yazısı oLsada Adam oLmak her erkeğe nasip oLmuyor.. #
-Makyajın amacıgüzeLLiği göstermektir;ama çok makyajın amacıyüzünü gizLemektir.
-SoL eLiyLesağ eLine taşırmadan oje sürebiLen kadının başaramayacağı şey yoktur .
-NereLi oLduğunun hiç bi önemi yok erkeğin Or*spusu değiLsen Baştacısın~
-KırıLacak çok şey var şu hayatta. Sevdiğime yan gözLe bakanın ağzı yüzü gibi meseLa<3
-KişiseL iLetisine "ünLü değiLim ama iLLaki duyarsın" diyen ergenin ramazan davuLcusu oLduğunu düşünüyorum-_-
-Ayy ben sadece erkekLerLe anLaşabiLiyorum "diyen kızın yanına gidip usuLca "kaça anLaşıyorsun ? diyesim var; ama ayıp
-Simetri takıntım var. Yamuk insanLara tahammüL edemiyorum ..
-ErkekLik mini etek giyen bir kıza eteğini çıkarttırmak değiLo kızı "yiyorsa bakın" diyen gözLerLe yanında taşıyabiLmektir .
-KimiLeri derLer ki: "Bu serseribundan adam oLmaz. "Bende diyorum ki: "Ne yapsınLar peki yanLış hayat doğru yaşanmaz".
-Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksınatıp tutacaksın. Arada bir tutmayacaksın. Düşsün ki tuttuğunun kıymetını biLsin .
-KaLbin kötü yoLa düşmüş kirLi adLarın yanında "kahpe" rengiyLe bakar oLmuş gözLerin hayırLı işLer canın sağoLsun(;
-KarşıLaşırsak sor ki pişman mıyım? OLan oLur biten biter hayat devam eder.
-Ben kimsenin canını yakmadım onLar ateş oLduğumu biLe biLe bana yakLaştıLar .
-Kadın her ihtiyacını karşıLayacak "tek" bir erkeği ister. Erkek ise tek ihtiyacını karşıLayacak "her" kadını ...
-KadınLarı bir kaç dakikaLık zevk oLarak gören erkek! Kimden çıktığına dikkat et(!)
-***Liğine sevmişsin beni Bende ***Liğine söyLüyorum "Gitme !
-Kadının direncini kıran tek şey; hayaL ettiği erkeğin boş çıkmasıdır.
-Canından çok değer versendeondan başkasını gözün görmesede farketmezBirgün geLir Çeker gider G*t gibi kaLırsın karDeş !
-Bu kez kurtuLuşun yok ! PapatyayLada anLaştık.. Muhakkak seveceksin~
-Geçmişin ***inden GeLeceğin Beyefendisi oLmaz

-ParanLa şeref kazanmaşerefinLe para kazan ki;paran bittiğinde şerefin de bitmesin.
-Beni en çok mutLu eden sensin bu hayatta o yüzden öLdüğümde değiL her güLdüğümde hakkını heLaL et bana
-GeL tut eLLerimden soran oLursa "hayata tutundum" dersin <3
-Orucu Allah için tutunfacebook için değiL Lütfen ..
-Şu kızLar fotoğraf çekiLirken sırf göğüs dekoLtesi vermek için eğiLdiği kadar namaza eğiLse cennete gidecek !
-Mini etek mini beyinLeri tahrik eder
-Or*spuLara kürtaj bedeva oLmaLı ki çocukLarıyLa uğraşmayaLım (;
-Erkeğin en mükemmeLi tek bir kadına ait oLduqunu biLendir .
-Tam unuttum dersin manav bağırır 'hıyar 1 Lira'
-Ben dostLarımı hiç satmadım ya 5 para etmezLerdi yada pahabiçiLemez .
-Her ne kadar erkek oLmak aLın yazısı oLsada Adam oLmak her erkeğe nasip oLmuyor.. #
-Makyajın amacıgüzeLLiği göstermektir;ama çok makyajın amacıyüzünü gizLemektir.
-SoL eLiyLesağ eLine taşırmadan oje sürebiLen kadının başaramayacağı şey yoktur .
-NereLi oLduğunun hiç bi önemi yok erkeğin Or*spusu değiLsen Baştacısın~
-KırıLacak çok şey var şu hayatta. Sevdiğime yan gözLe bakanın ağzı yüzü gibi meseLa<3