Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler Büşracım Devamını bekleriz.. He bide bazıları özellik anlat diyor ama okuyormu o özellikleri bilmem. ßen her şeyi yazardım. Şunu şöyle böyle yapcan. Cfg yi şuraya atcan diyede yazardım. Adam kalkıp cfg yi nereye atcaz demezmi
lan büşra seni sikmek istiom la bütün türkiye üstünden geçmiş bi biz geçemedik şimdi amın belediye çukuru gibidir haa seni evire çevire öle bi sikerdimki hiçbi erkekte tadmadıgın zevki yaşatırdım sana benm msn yi ekLe sana zikiş dersi verem
ama burası netbilgini 1.selim sultan mahkemesi forumu bura .. lütfen yanlış cümleler yazmayaLım düzeltiyorum hemen o yazdığını düzenLe aLttaki iLe değiştir ..
Zenci YarrakLarı aqzıma qeLıyor Ama orda kalıyor çıkaRamıyorum çok büyük ayar oLdum ulen xS