NB'yi "SALLAYACAK" konu -Lykia.& <oN> REAL CFG Sİ [ CS BIRAKTI ]

Mert hakkini helal et kardeŞİm gÖrÜŞÜrÜz :) ankarada

Teşekürler .
v1.6 def akar :)

güzel anlatım tanırım arkadaşı çekemeyen anten taksın ):)

Teşekkürler bizde 15inden sonra offline oluyoruz.Ayrıca fılowley yalan söylemiş hafta 3 4 degıl ayda 1 gıderız mertın evine :D

Cfg 10 numara denemenizi tavsiye ederim :)

iyide laykia kim :D o cfg paylaşşsa deprem olucaksa netbilgnde cs bırakıyorm ben

T[C]S diyerek beni kaTmayın bnde aynı merT qibi cs yi bıraktım ewde net qq oldu :D banada hakkınzı helal edın merT kardasım qorusuruz belkı yıllar sonra .S

T[C]S diyerek beni kaTmayın bnde aynı merT qibi cs yi bıraktım ewde net qq oldu :D banada hakkınzı helal edın merT kardasım qorusuruz belkı yıllar sonra .S

Çok duygulandım. 10 yıl sonra eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı hatırlarmısın! Diyerek atlarsın önüne artık.

Paylaşım için sağol kardeşim bizi düşündüğün için sağol :)

Fake cfg icinde Forumzap yazıyor ve ordan indirilmis:@

iyide laykia kim :D o cfg paylaşşsa deprem olucaksa netbilgnde cs bırakıyorm ben

Lan sen kimsin Lampard mış bi kere görmedim seni yeni türeme :lol:

Teşekkürler bizde 15inden sonra offline oluyoruz.Ayrıca fılowley yalan söylemiş hafta 3 4 degıl ayda 1 gıderız mertın evine :D

yalaaanını yiyim
:w00t:

AHAHAH :D helal olsun bkalm

Fake cfg icinde Forumzap yazıyor ve ordan indirilmis:@

oradn indirilmiş olabilir içinde olan ek ayarlar var istemiyosan kullanma neyin peşindsn.

7 şiddetinde deprem oldu

Herkeze Tesekkür Ayrıca LAmpard Yani Kolpa İbrahim Sana Bile Eywaallah anla ARtık :D

Ayrıca orj diyince illaha kendi yaptıgımmı olucak ordan indirdim oynadım bu kadar basit :)

SağoLasın kardeşim :)

KardeşLij herşeyden öte gerisi bo[$].

Eyw Kardeşim Real oldugunu dusunmeyen ındırmek zorunda deıl bosa Burda KEndını yırtmasın rica Edıorum :D

cfg akıyoo ama benımkı kadar olamaz bende bıLek yok sadece :D

Geri