Net Bilgin yeni arayüzü (15 Ocak 2012)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

jockeя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
jockeя
2012 yılı için görünümü değiştirelim dedik. Birazcıkta sistem değişikliği oldu. Aslında ekran görüntüsü ekleyecektim fakat sürekli daimi kullanıcılar bir çok noktada nelerin değiştiğini fark edeceklerdir. Belki ekran görüntüleri ekleyebilirim daha sonra. Bir kaç kısımda mini hatalar mevcut fakat sizin pek fark edemeyeceğiniz hatalardır ve zamanla giderilecektir. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekleriz değerli arkadaşlar. Her hangi bir hata alırsanız, bu konu altında bildirirseniz gereği yapılacaktır.

Saygılarımızla,

Teşekkür ederim emre :) Böyle daha hoş gözükmüş gerçi herkesin görüşü farklı ama benim görüşüm bu :)

Yenilik güzeldir,daha nice yeniliklere :)

yeni arayüz etkileyici ve çok güzel kimse hızlı karar vermesin önce bir keşfedin sonra herkes mükemmel olduğunun farkına varacak + forum şu an öncekinden çok çok daha hızlı .

Netbilgini forumları adına hayırlı olsun .

Harika olmuş emre abi :)
Ellerine sağlık .

süper yenılıklere acık bır forumuz :D

Yeni temamız ve yeni değişiklikler herkese hayırlı olsun. geceden beri uğraşıyorsun emeğine sağlık emre abi.

Elinize sağlık :)

Çok güzel olmuş , hayırlı olsun.

Yeni tema güzel olmuş hem eskisi gibi kasmıyor siteyi . Herkese hayırlı olsun.

Güzel olmuş :)

ben beğendim walla :) güzel olmuş

Sitede yapılan değişiklikler ilk zamanlar güzel gelmeyebilir fakat zamanla içinize siner ve hoşunuza gitmeye başlar. Bu arayüzde gerçekten çok başarılı olacaktır. Gerek yöneticiler gerekse üyeler açısından oldukça güzel, yapılan yenilemeler için üst yönetime teşekkürlerimi sunarım

Harika Olmuş Emre Abi Ellerine Sağlık

herkes begendiyse cok sevindim :) kullandikca temanin ozelliklerini kesfedeceksiniz bizde kalan eksikleri gidermeye devam edecegiz temada

baya değişik olmuş alışmak gerek :)

Emre Abi Önceden Foruma REsim Kopyalayıp Yapıstırabılıyorduk Ama Şimdi Olmuyor Önerim Bu onuda AyarLarsan Sevinirim Teşekkürler

Emre Eskı teama Dahha ıyı Gorunuş olarak sadece tabı :)

Hayırlı olsun, kullandıkça özelliklerini farkedicez en başta hız vb4'e göre çok daha hızlı olduğu açıkça belli :)

hayrlı olsun herkese ...

Geri