NetBilgini Forumunda 2010'da Ençok Sevilen Moderatör kim ?

Hangi Moderator ?

• ~`¢αѕнєωιηq.`

Oy: 5 4.2%
  • - unRiwaLLed `

Oy: 18 15.3%
  • losewlee

Oy: 9 7.6%
  • -TazManYa

Oy: 2 1.7%
  • *Ker']['enKeLe*

Oy: 24 20.3%
  • 0k[A`]n``

Oy: 23 19.5%
  • RahatS!z* <Dg>

Oy: 19 16.1%
  • - Req to Req `

Oy: 2 1.7%
  • Requested-TR

Oy: 7 5.9%
  • `qHirech.#

Oy: 9 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    118
rahatsız dg yı koyman hata :) tabikide kertenkele

0k[A`]n`` Abinin Üstüne Mod Tanımam (:

kimseye iftira atmıcam bundan sonra.!

Bence 0kan Neden diye sorarsanız Cok ıyı Moderatörlük yapıyor Gereken konuları Kılıtlıyor Emege Saygı qosterıyor quzeL paylasımlar yapıyor ws... 0kana oy verdım ;)

Oyumu Okana werdım benm gozumde super moderatorluk yapıyr

Bana OY vermeyin.!!!

Yada beni anketten sil başka birisini koy

boş şeylerle uğraşamam.

Rahatsızı Tek Geçerim :)

Banada 7 kişi oy vermiş:)

secelim bakalım ...

Yönetici Arkadaş Sabit yaparmısın Konuyu ? Çünkü Forum İçin Önemli Tabi Sizin İçinde En Az Oy Alan Forumunda En Kötü Mod'u Demektir :) Ama şimdiki şöyLe bişey var oy verenler gerçi genellikle arkadaşları diye veriyoLar ama biLemicem tabi aralarında emek içnide var varr arkadaş içinde.

Yönetici Arkadaş Sabit yaparmısın Konuyu ? Çünkü Forum İçin Önemli Tabi Sizin İçinde En Az Oy Alan Forumunda En Kötü Mod'u Demektir :) Ama şimdiki şöyLe bişey var oy verenler gerçi genellikle arkadaşları diye veriyoLar ama biLemicem tabi aralarında emek içnide var varr arkadaş içinde.
Çok Az Oy Alan Kötü Oy Demekmi ? Millet Kendi Arkadaşına Gönderiyor Oyunu Niye Arkadaş Diye Emek Denen Birşey Varmı Bunun İçinde ? Konu Sabit Söz Konusu Bile Olamaz.

Çok Az Oy Alan Kötü Oy Demekmi ? Millet Kendi Arkadaşına Gönderiyor Oyunu Niye Arkadaş Diye Emek Denen Birşey Varmı Bunun İçinde ? Konu Sabit Söz Konusu Bile Olamaz.
Tabi oda ver genellikLe Hep arkadaşları için verende var. ki beLkide burda oy alanlardan bazıları yeni üyelik açıp kendine oy bile vermiştir :)

Tabi oda ver genellikLe Hep arkadaşları için verende var. ki beLkide burda oy alanlardan bazıları yeni üyelik açıp kendine oy bile vermiştir :)

Evet Kesinlikle Basit Bir Oylama İçin Kendine veren Mutlaka Vardır :)

Okan tek geçerim :)

Sonucta Forum icin iyi şeyler yapanlar Moderatör oldular...Kötü oLsa Adminler yetki vermezlerdi..Bende bu oylamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum..

RahatS!z* <Dq> Tek Geçerim :):)

RahatS!z* Favorim.. (Y) ;)

Ayıp Ayıp ya.Herkes arkadasına veriyo oy.emege gore verilseydi inan bu kadar az oy almazdım.resmen hakaret etmiş gibi oluyosunuz bana.az oy aldım diye forumda bi işe yaramıyomusm gibi gözüküyo.Yazık Halinize Ne diyim Artık

RahatS!z* <Dg> Alıcak Gibi :)

Ama Ben
Requested-TR Diorm :)

Eskilerden Onu Tanıorum O Yüzden :)

Ama Hepsi'de Nb için Emek Harcıyo, Hepsine Vermek İsterdim Ama 1kişi veriLio :)
Dierleri k.b =)

Geri