Netbilgini üye'lerinin dikkatine..!!!

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Netbilgini üye tüm arkadaşların dikkatine

Bölüm sorumlusu Katagori MODERATÖR arkadaşlar:

sorumlusu olduğunuz bölümlerle daha ciddi bir şekilde ilgilenmenizi istiyorum
virgs.gif
bölümlerde gerek açılan konular olsun gerekse konulara yazılan cevaplar olsun ciddi şekilde karışıklıklar olmaktadır o kadarki üye arkadaş imza'sında msn adresi veya kendi forumun rekl***** yapabilmektedir
virgs.gif
forumumuzda bulunan siz moderatör arkadaşlardan üst rütbede bulunan arkadaşlar sizlerin sorumlusu olduğu bölümlerde düzeltmeler veya değişiklikler yapmaktadırlar öncelikli olarak bu tür değişiklik veya düzeltme sizlerin sorumluluğundadır
virgs.gif
bölüm sorumlusu olabilmek için hepiniz büyük bir özveri ile çalışıp bu rütbeleri aldınız sizlerden istediğim almış olduğunuz rütbenin gereken kurallarını uygulamanızdır
virgs.gif
unutmayınızki hepimiz burada bir aile olduk ve bilindiği gibi her kurum ve kuruluşun uyulması zorunlu kuralları vardır
virgs.gif
kurallara uymayanları uyarın
virgs.gif
sorumlu olduğunuz bölümlere gereken ilgiyi göstereceğinize inanıyorum.

üye arkadaşlar

sizlerden istediğim öncelikli olarak konulara daha açık
virgs.gif
net ve anlaşılır cevaplar yazmanız o bildiğimiz klasik cevaplar yerine forum kurallarına bağlı kalmak şartı ile konu ile ilgili düşüncelerinizi paylaşmanızdır
virgs.gif
mesaj sayısının çok olması inanın hiç bir şey ifade etmiyor 5 bin
virgs.gif
10 bin mesajda yazsanız değişen bir şey olmaz
virgs.gif
anasayfamızda yer alan en çok mesaj yazanlar listesinde isminizin yer alması ayrıcalık değildir unutmayınız
virgs.gif
sizlerden forum kurallarına uymanızı istiyorum sonuçta hepiniz üye olurken forum kurallarını okudunuz
virgs.gif
uyulmadığı takdirde öncelikli olarak ben ve diğer rütbeli arkadaşlarım hiç istenmemesine rağmen ceza yönetmeliğini uygulamak zorunda kalıyoruz
virgs.gif
unutmayınızki kuralsız hiç bir şey olmaz.

genel konular(en sık yaşanan durumlar)

1.flood yasaktır(peşpeşe mesaj yazmak ceza puanı 20)

bu konuda benim özel isteğim

sizlerden ricam lütfen forum içerinde mesaj veya konu açarken GÜZEL TÜRKÇE'mizi bozmayın DİL'imize sahip olalım....

modları uyardıgın içi ty görevlerini yapmıyorlar

modlarla ilgili gereği biz düşünüyoruz zaten mod alımlarını da bugünden itibaren şartlarımız doğrultusunda başlattık .

Bilgilendirme için teşekkürler.

Netbilgini üye tüm arkadaşların dikkatine

Bölüm sorumlusu Katagori MODERATÖR arkadaşlar:

sorumlusu olduğunuz bölümlerle daha ciddi bir şekilde ilgilenmenizi istiyorum
virgs.gif
bölümlerde gerek açılan konular olsun gerekse konulara yazılan cevaplar olsun ciddi şekilde karışıklıklar olmaktadır o kadarki üye arkadaş imza'sında msn adresi veya kendi forumun rekl***** yapabilmektedir
virgs.gif
forumumuzda bulunan siz moderatör arkadaşlardan üst rütbede bulunan arkadaşlar sizlerin sorumlusu olduğu bölümlerde düzeltmeler veya değişiklikler yapmaktadırlar öncelikli olarak bu tür değişiklik veya düzeltme sizlerin sorumluluğundadır
virgs.gif
bölüm sorumlusu olabilmek için hepiniz büyük bir özveri ile çalışıp bu rütbeleri aldınız sizlerden istediğim almış olduğunuz rütbenin gereken kurallarını uygulamanızdır
virgs.gif
unutmayınızki hepimiz burada bir aile olduk ve bilindiği gibi her kurum ve kuruluşun uyulması zorunlu kuralları vardır
virgs.gif
kurallara uymayanları uyarın
virgs.gif
sorumlu olduğunuz bölümlere gereken ilgiyi göstereceğinize inanıyorum.

üye arkadaşlar

sizlerden istediğim öncelikli olarak konulara daha açık
virgs.gif
net ve anlaşılır cevaplar yazmanız o bildiğimiz klasik cevaplar yerine forum kurallarına bağlı kalmak şartı ile konu ile ilgili düşüncelerinizi paylaşmanızdır
virgs.gif
mesaj sayısının çok olması inanın hiç bir şey ifade etmiyor 5 bin
virgs.gif
10 bin mesajda yazsanız değişen bir şey olmaz
virgs.gif
anasayfamızda yer alan en çok mesaj yazanlar listesinde isminizin yer alması ayrıcalık değildir unutmayınız
virgs.gif
sizlerden forum kurallarına uymanızı istiyorum sonuçta hepiniz üye olurken forum kurallarını okudunuz
virgs.gif
uyulmadığı takdirde öncelikli olarak ben ve diğer rütbeli arkadaşlarım hiç istenmemesine rağmen ceza yönetmeliğini uygulamak zorunda kalıyoruz
virgs.gif
unutmayınızki kuralsız hiç bir şey olmaz.

genel konular(en sık yaşanan durumlar)

1.flood yasaktır(peşpeşe mesaj yazmak ceza puanı 20)

bu konuda benim özel isteğim

sizlerden ricam lütfen forum içerinde mesaj veya konu açarken GÜZEL TÜRKÇE'mizi bozmayın DİL'imize sahip olalım....

katılıorum

ayıptır sorması benm yetkiye noldu xS

GerekLi Bi Bilgilendirme Katılıyorum !

Geri