15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Netbilgini üye tüm arkadaşların dikkatine
Bölüm sorumlusu Katagori MODERATÖR arkadaşlar:
Bölüm sorumlusu Katagori MODERATÖR arkadaşlar:
sorumlusu olduğunuz bölümlerle daha ciddi bir şekilde ilgilenmenizi istiyorum
bölümlerde gerek açılan konular olsun gerekse konulara yazılan cevaplar olsun ciddi şekilde karışıklıklar olmaktadır o kadarki üye arkadaş imza'sında msn adresi veya kendi forumun rekl***** yapabilmektedir
forumumuzda bulunan siz moderatör arkadaşlardan üst rütbede bulunan arkadaşlar sizlerin sorumlusu olduğu bölümlerde düzeltmeler veya değişiklikler yapmaktadırlar öncelikli olarak bu tür değişiklik veya düzeltme sizlerin sorumluluğundadır
bölüm sorumlusu olabilmek için hepiniz büyük bir özveri ile çalışıp bu rütbeleri aldınız sizlerden istediğim almış olduğunuz rütbenin gereken kurallarını uygulamanızdır
unutmayınızki hepimiz burada bir aile olduk ve bilindiği gibi her kurum ve kuruluşun uyulması zorunlu kuralları vardır
kurallara uymayanları uyarın
sorumlu olduğunuz bölümlere gereken ilgiyi göstereceğinize inanıyorum.

üye arkadaşlar
sizlerden istediğim öncelikli olarak konulara daha açık
net ve anlaşılır cevaplar yazmanız o bildiğimiz klasik cevaplar yerine forum kurallarına bağlı kalmak şartı ile konu ile ilgili düşüncelerinizi paylaşmanızdır
mesaj sayısının çok olması inanın hiç bir şey ifade etmiyor 5 bin
10 bin mesajda yazsanız değişen bir şey olmaz
anasayfamızda yer alan en çok mesaj yazanlar listesinde isminizin yer alması ayrıcalık değildir unutmayınız
sizlerden forum kurallarına uymanızı istiyorum sonuçta hepiniz üye olurken forum kurallarını okudunuz
uyulmadığı takdirde öncelikli olarak ben ve diğer rütbeli arkadaşlarım hiç istenmemesine rağmen ceza yönetmeliğini uygulamak zorunda kalıyoruz
unutmayınızki kuralsız hiç bir şey olmaz.

genel konular(en sık yaşanan durumlar)
1.flood yasaktır(peşpeşe mesaj yazmak ceza puanı 20)
bu konuda benim özel isteğim
sizlerden ricam lütfen forum içerinde mesaj veya konu açarken GÜZEL TÜRKÇE'mizi bozmayın DİL'imize sahip olalım....