NetBiLqiNi :).Turkıye 1.cisi oLan Troxs``MutLu Cfg qeTırDm .! MutLu Abinin SayqLaryLa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkjj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha yalan konu açma bu benim size arriesgado cfg bu lan konu lock milleti kandırma eziklik yapma konu lock.#

Suna Turkıye 1.cısı dıyıp durmayın sonra orası burası oynuo macLArda oynayısını bılıoz nasıl ezıldıqını sız daha türkiye 1.cısı dıonuz yha kopuroum bu Türkiye 1.cısıyse Bende Dünya 1.cısıyım wqewqewqeqwewqe

biz sizin WENT Le gh0s7 La kastınzda bıLıoz ;) ADam Cokda guzeL oynuo !.cı deıLse 1.ci oLamya aday ! hea Dünya 1 . ciLiqine sen RUYA nda bıLe zor qorursun ;D

bakın adamı suanda vs de deviren olmadı yani tr vs 1.si olabilir yada soyle desek tr pub kjngi falan ama nolursa olsun boyle sacma yoırumlar atmayın adam zamanında kimleri yenmiş bakın onlar şuan cs bıraktılar cogu yeni nick geçti siz de yenin size de diyelim tr 1.si diye :) itiraz ertmeden once mantık kurun bana göre en iyi cs player spawn fakat ilk 5 e zor giriyor bu yıllarda herkesin bir parlama sırası vardır merak etmeyın birgün sizi de bulur :)

ausdhuhasd şaka mısın ya.Türkiye 1.liği vs'lerde belli olmaz.Maçlarda belli olur.bizim Mutlu'nun maçlarına kaç kez girdim ne Türkiye 10.su olabilir ne 1000.cisi.Milyonlarca kat daha iyi player var cs1.5'de

asdwekoqweqweıqoweı yorumlara bak ghosa bıle geldı qweqweqwe ne alakaysa qweqweqwe

Konu Lock Olsa Güzel Olcak :)
yok TR 1.si qweqwe tabi
KONU LOCK OLSA ?

Siz sadece duyduklarınıza gördüklerinizi 1. dersiniz halbuk daha ne ustalar var bu oyunda göremediğiniz 3 5 ss koyup mowie çekip kendiniz usta deyip geçiniyorsunuz ama lan gamede hepiniz kuzu olursunuz neyse boşverin kendinizi kandırma yolunda devam edin saygılar.

Konunun sonu iyi bir yere varmayacak.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri